Renault Koleos 2.0l Blue dCi 190 X-Tronic 4WD Initiale Paris

Cum arata si cum merge o versiune mai deosebita de Koleos? Cam asa. Cutie CVT de generatie noua, masina se conduce foarte bine pentru tipul asta de transmisie, echipare cu tenta premium.

Sigur, nu totul e perfect, cand vezi ca tocmai noile ecrane si display-uri nu sunt prezente pe nava amiral a Renault (sau nava amiral e Talisman???), si ca potential client nu ai cum sa nu simti neplacut acest aspect.

Dar, si aici e un dar, important e cum se simte, care e experienta cu masina, si pentru mine a fost in general pozitiv feedback-ul lasat de contactul cu Koleos. Desigur, nu e un model nou, am mai avut, am mai condus, stiam la ce sa ma astept.

Concluzia e cumva aceeasi, Renault a facut un model pentru a nu fi nereprezentat in segmentul SUV superior lui Kadjar, la prima vedere e facut sa fie, nu neaparat sa detroneze clasamente, insa pentru fanii marcii poate fi un upgrade firesc si nu cred ca e o alegere rea…

1 Response

  1. achil says:

    Salutam primul rewiev din luna noiembrie (de la sfarsitul lui noiembrie). il asteptam pe urmatorul pe la inceputurile lui 2022.
    Toata stima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.