Ford Puma 1.0l EcoBoost 155 AT7 ST Line X-Gold

O dovada “vie” a nebuniei preturilor din domeniul auto, ar putea fi acest frumos si interesant Puma X-Gold. Cu 155 CP dintr-un motor de 1l turbo, si innobilat cu o echipare speciala, e un model delicios.

Pana cand vezi pretul si te freci la ochi de trei ori, ba mai faci si niste cruci. Nu, masina nu are nimic, e superba, dar cum era vorba aia, de unde atatia bani?

Lasand pretul la o parte, apetitul pentru extravaganta al clientilor, nu doar al celor de Ford, duce la aparitia unor versiuni speciale, si asta nu e rau, fara indoiala.

Masina merge tare, consuma putin, daca o analizezi cu atentie nu iese din tiparul celorlalte doua modele testate (Titanium si ST Line), anumite scapari sau neatentii se repeta si aici, altfel rezultatul firesc al unei concluzii ar fi fost ca merita banii.

Dar nu banii astia, poti lua inca masini net superioare ca spatiu si senzatii, cu o cautare atenta prin ofertele importatorilor. Insa, probabil in stilul Ford cunoscut, daca se negociaza putin, poate poti pleca acasa cu X-Gold-ul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.