Succes cheie: În premieră mondială, Huf câștigă o comandă majoră de cheie inteligentă pentru un sistem conform noului standard CCC

Huf, specialistul principal în sisteme de acces și autorizare securizate pentru autovehicule, stabilește din nou standarde de referință cu o nouă comandă: Un renumit producător auto cu sediul în Europa a comandat Huf să dezvolte și să producă o cheie inteligentă, investind o sumă de ordinul zecilor de milioane în viitorul cheilor auto.

Fiind prima cheie inteligentă din lume, acest nou produs al Huf combină tehnologiile wireless Ultra Wideband (UWB), Bluetooth Low Energy (BLE) și Near Field Communication (NFC), permițând integrarea într-un sistem care îndeplinește standardele Consorțiului pentru conectivitate auto (CCC). Consumatorii beneficiază de un confort sporit și de o securitate antifurt foarte ridicată.

“Cu prima cheie inteligentă pentru un sistem conform CCC, Huf aduce din nou o contribuție majoră la dezvoltarea sistemelor de autorizare sigure și de ultimă generație”, spune Benedikt Rehder, vicepreședinte senior pentru managementul produselor la Huf. “Bazată pe cele mai recente tehnologii wireless, cheia inteligentă va comunica cu vehiculele în același mod ca și smartphone-urile și alte dispozitive portabile. Acest lucru ne ajută să extindem sistemul nostru de chei digitale “Phone as a Key” pentru a include un alt produs de viitor. Această extindere logică a portofoliului nostru este următorul pas pentru a ne crește volumul de vânzări până la două miliarde de euro până în 2031.”

Acest ordin subliniază poziția de pionierat a Huf. De-a lungul istoriei sale de 115 ani, furnizorul de automobile a stabilit în mod constant tendințele în domeniul accesului și autorizării autoturismelor prin numeroase inovații, cum ar fi prima cheie cu infraroșu, dezvoltări de pionierat pentru tehnologiile de intrare pasivă și primul mâner de ușă NFC.

Cu noua cheie inteligentă, Huf este primul furnizor automotive care combină noile tehnologii wireless UWB, BLE și NFC într-o cheie auto. Este, de asemenea, prima cheie inteligentă de pe piața auto care va fi integrată într-un sistem de chei digitale care îndeplinește standardele Consorțiului pentru conectivitate auto.

În cadrul CCC, producătorii și furnizorii de automobile au ajuns la acorduri cu producătorii de smartphone-uri și cu alți giganți din domeniul tehnologiei cu privire la standarde uniforme pentru tehnologiile de comunicare, pentru a asigura un acces digital fiabil la automobile. Produsele care îndeplinesc aceste standarde permit atingerea celor mai înalte niveluri de performanță și de securitate și, prin urmare, cea mai bună experiență posibilă pentru clienți.

Cheie inteligentă de ultimă generație pentru și mai multă siguranță și confort

Huf este un membru activ al Consorțiului pentru conectivitate auto și își dezvoltă în mod constant sistemele de chei digitale și inteligente în conformitate cu acest standard. Produsele Huf care utilizează tehnologiile de comunicare UWB, BLE și NFC ating astfel un nivel foarte ridicat de integrare. Cu noua cheie inteligentă, Huf demonstrează pentru prima dată că acest trio de tehnologii poate fi combinat într-un spațiu compact într-un dispozitiv portabil modern.

Un alt punct pozitiv este securitatea antifurt exemplară oferită de cheia inteligentă de la Huf. Datorită tehnologiei fără fir în bandă ultralargă, atacurile cu stații releu care ar permite extinderea semnalului fără fir de la o cheie auto convențională la un vehicul nu vor funcționa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.