24 000 000 de VW Golf!

Povestea de succes a modelului a inceput in 1974. In 2002, productia gamei Golf a depasit-o pe cea a legendarului Beetle, astfel ca s-a stabilit un nou record in cadrul marcii Volkswagen. Productia celei de-a cincea generatii Golf a demarat in octombrie 2003. Aceasta ultima generatie include R32, cel mai puternic Golf din toate timpurile, a carui productie a inceput in luna august.

In Romania, aceasta performanta este marcata printr-o noua grila de preturi: cel mai bine vandut model din Europa este acum disponibil incepand de la numai 13 196 euro cu toate taxele incluse. „Volkswagen Golf este cel mai important si reprezentativ model Volkswagen.

Oferta este completa – de la echipari foarte accesibile, pana la versiuni de top care rivalizeaza prin performanta cu modele premium consacrate. Este un model care a ramas timp de 31 de ani un etalon pentru clasa sa. Generatii intregi au trait impreuna cu Volkswagen o evolutie spectaculoasa – de la Golf I la Golf V. Prin noua grila de preturi, dorim sa fim mai aproape de pasionatii acestui model”, a explicat Matei Albulescu, brand manager Volkswagen.

In Romania s-au livrat 1900 de unitati pana in prezent, de la inceputul anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.