Ford Fiesta si Fusion… facelift!

Romcar anunta ca doua dintre “bestseller”-urile Ford de categorie mica, Ford Fiesta si Ford Fusion, care au fost expuse in premiera in luna septembrie la Salonul International Auto de la Frankfurt, pot fi cumparate acum si de pe piata romaneasca.

Cele doua modele au suferit schimbari insemnate, avand acum un aspect mult mai atractiv, care le diferentiaza pe o piata auto mereu diversificata. In premiera, cele doua modele au acum in dotare tehnologie rezervata pana acum doar automobilelor de clasa superioara.

Punctul forte al acestei schimbari il reprezinta noile tehnologiile provenite de la modelele Ford Focus si Ford Mondeo. In plus, sistemul audio, sistemul de aer conditionat, disponibil acum si in varianta complet automata, stergatoarele de parbriz si blocurile optice au beneficiat de imbunatatiri care propulseaza cele doua modele Ford in elita reprezentantilor din segmentul clasei mici.

Schimbarile au inceput chiar de la exterior, care a fost imbunatatit si are un aer distins. Bordul are o noua forma, in pas cu ultimele tendinte in domeniu, iar interiorul este acum si mai cochet. Fusion si Fiesta sunt prezente acum intr-o paleta si mai larga de culori, iar accesoriile pot fi personalizate in functie de cerintele cumparatorului.

Noua Fiesta revine cu un look mai proaspat si vessel – designul bine conturat al farurilor, profilul sportiv, capota cambrata si oglinzile laterale cu o forma aerodinamica bine slefuita, completeaza un interior spatios si bine organizat, disponibil acum cu o plansa de bord in doua culori.

Schimbarile exterioare ale noului Fusion il evidentiaza in multimea de modele din clasa mica, cu linii mai robuste, aripi laterale mai evazate si spoilere restilizate pentru a obtine un aspect mai impunator.

Atat Fiesta, cat si Fusion au oglinzi retrovizoare si manere de usi cu design nou, fiind dotate cu jante personalizate.

Noile culori pentru caroserie ale celor doua modele vor atrage sigur privirile pe strada: Viola, Tango, Apple, Spanish Olive. Echipamentele electronice disponibile pe noile modele Fiesta si Fusion le propulseaza in zona masinilor de clasa superioara. Sistemul Bluetooth si posibilitatea Controlului Vocal al telefonului mobil sau a sistemului audio, precum si computerul de bord prin intermediul caruia pot fi personalizate unele din functiile masinii, sunt cateva dintre exemplele care dovedesc atentia deosebita pe care Ford o acorda modelelor sale reprezentative din clasa mica.

Ford Fusion este disponibil in trei variante Duratec de motorizare pe benzina- 1,25 l si 75 CP, 1,4l si 80 CP, 1,6l si 100 CP. In ceea ce priveste motorizarile diesel, variantele de echipare includ urmatoarele motorizari: Duratorq 1,4l TDCi, 68 CP si 1,6l TDCi si 90 CP.

De la binecunoscutul motor Duratec de 1,25l pe benzina si pana la motorul diesel Duratorq TDCi de 1,6l, gama de motoare diesel si pe benzina ale noului Ford Fiesta, ofera putere reala, performante de top, rafinament si consum economic.

• Pentru cei interesati, Romcar S.R.L., Reprezentantul General Ford pentru Romania, va pune la dispozitie noile modele Ford Fiesta si Ford Fusion pentru test-drive.

0 thoughts on “Ford Fiesta si Fusion… facelift!

 1. alin

  fratilor, voi acu atzi coborat din copac? “gep”? dk vrei drive-test du-te la romcar, nu au treaba baietzii de aici cu testu tau;)

  lianette…vezi prin U.S.A. =))) in jur de 1-2 mil=))) ce intrebare tampita. kt ai stat sa tastezi, te duceai la o benzinarie si aflai singur raspunsu`…(“1.4 tdci” ) park ar fi contat asta,vezi k ai uitat sa spui culoare masinii =))

 2. lianette

  tot eu sunt..:) am uitat sa spun modelul de masina… Ford fiesta diesel, 1,4tdci

 3. lianette

  as dori sa stiu de unde si cu cat pot cumpara un bec pentru proiectoarele de ceata fata?.. va multumesc. Eu sunt din drobeta turnu severin

 4. RADU Laurentiu

  sant curios! din poze arata ca un gep.oare asa e
  cand pot veni la un drive test.sant interesat sa cumpar masina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.