SsangYong Kyron e pe piata din Romania!

Compania INTERAUTO, membra a grupului AutoItalia, unic importator al automobilelor SsangYong in Romania, anunta lansarea oficiala a modelului Kyron. Autovehiculul va fi comercializat prin intermediul showroom-ului propriu si prin reteaua de dealeri AutoItalia Group.

Noul Kyron, rezultatul unei investitii de 246 de milioane de dolari in baza proiectului demarat in februarie 2002, a debutat in septembrie 2005 la Salonul Auto de la Frankfurt.

SsangYong Kyron intruchipeaza ambitia constructorului coreean de a propune un SUV compact cu atribute de forma, continut si raport pret-calitate superioare concurentei.

Cel mai puternic motor diesel Common Rail de 2,0 litri din segmentul sau de piata, sistemul Active Rollover Protection – in premiera pentru modelele SUV compacte – si cel mai incapator portbagaj din categorie se numara printre atuurile modelului SsangYong Kyron, un nou punct de referinta pentru confort, performanta si siguranta.

Dar exclusivitatea nu se opreste aici. Kyron are in dotarea standard un “accesoriu” din ce in ce mai rar intalnit in prezent la autovehicule: personalitatea. Evadand din standardele SUV actuale, designerii s-au inspirat dupa armurile medievale, reusind cea mai potrivita expresie estetica pentru performanta si calitatea noului Kyron.

SsangYong Kyron este disponibil in Romania in trei variante de echipare si cu doua versiuni de transmisie care, asemenea motorului, sunt de origine Mercedes-Benz. Preturile pornesc de la 20.500 euro CIP.

No Responses

  1. alyn says:

    nu stiu ce sa zic despre masina asta poate o sa fie masina buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.