Noul 207!

Incepand cu 01 Iunie 2006, o felina vine sa innobileze familia leilor – este bineinteles vorba despre 207, nu inlocuitorul, ci continuatorul legendei numite 206.

Evoluand pentru cel putin inca doi ani alaturi de faimosul sau frate mai mic, 207 etaleaza doua parti frontale diferite, una clasica, cealalta sportiva, ambele dominate de liniile specifice marcii. Doua personalitati distincte, electrizante, imposibil de ignorat.

Comportamentul rutier si placerea la volan au fost elementele principale asupra carora si-au indreptat atentia creatorii lui 207. Gratie solutiilor tehnice de ultima ora utilizate la acest nou membru al gamei Peugeot, 207 este o referinta in segmentul sau, atat din punctul de vedere al dinamicii cat mai ales al sigurantei (5 stele obtinute cu un punctaj record la testele EuroNCAP).

Momentan, Peugeot 207 este disponibil in Romania in varianta de caroserie hatchback in 3 si 5 usi; noi versiuni de caroserie (SW si CC) vor deveni disponibile pana la finele anului in curs. In ceea ce priveste motorizarile – 4 propulsoare pe benzina (1.4 75 CP, 1.4 90 CP, 1.6 110 CP, 1.6 143 CP (dezvoltat in colaborare cu BMW)) si 3 diesel (1.4 70CP, 1.6 90CP, 1.6 110CP FAP) va stau la dispozitie inca de la lansare. In cateva luni, gama de motorizari va fi extinsa cu noi rezultate ale colaborarii dintre PSA si BMW.

Pentru a confirma o data in plus excelenta Peugeot in materie de tehnologie, confort si siguranta, design-ul de exceptie al noului 207 este completat si de o echipare de serie pe masura: servodirectie electrica variabila, ABS, EBD, airbag sofer si pasager, inchidere centralizata cu blocarea automata a usilor la peste 10 km/h, oglinzi retrovizoare exterioare reglabile electric si incalzite, geamuri actionate electric fata, proiectoare ceata in bara fata, volan reglabil pe inaltime si adancime, calculator de bord, aer conditionat manual, radio CD cu 6 boxe.

Peugeot 207 are pret de pornire de 10.452 euro DDU ( varianta 1.4 E 75CP , 3 usi), respectiv 12.562 euro DDP. Lista de preturi completa pentru gama 207 berlina va fi disponibila in intreaga retea Peugeot din Romania incepand cu data de 01 Iunie 2006, data incepand cu care va invitam sa testati noua felina de la Peugeot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.