Facilitati de tipul 3S la Subaru

Subaru Motors Trading lanseaza pe piata romaneasca un program de facilitati integrate de tipul 3S (Showroom, Service, Spare parts), oferind clientilor servicii de inalta calitate si de un profesionalism ridicat, standarde impuse deopotriva de firma producatoare FHI (FUJI HEAVY INDUSTRIES) si de renumele marcii Subaru.

Inaugurarea showroom-ului si service-ului Subaru a avut loc in data de 15 iunie 2006, clientii putand admira la sediul firmei din com. Tunari, Soseaua de Centura, nr. 30A gama completa de modele: Impreza, Forester, Outback, Legacy. Service-ul este oferit de o echipa cu un inalt nivel de instruire si echipament modern, la exigentele calitative impuse de FHI.

Echipa Subaru isi propune construirea unei retele performante de Distribuitori Autorizati SUBARU MOTORS TRADING, in vederea unei acoperiri cat mai eficiente a intreg teritoriului tarii. Acest fapt va crea posibilitatea oferirii de servicii la standardele calitative impuse de FHI tuturor clientilor Subaru.
Un sistem eficient de comenzi catre producatorul FHI si existenta unui stoc generos de masini, atat in Grecia, cat si in Romania, permit o livrare prompta a autoturismului catre clientul final, eficientizand la maxim procesul de achizitie.

Un stoc generos de piese de schimb si de accesorii originale este in curs de construire. Obiectivul este acoperirea a peste 90% din parcul de autoturisme Subaru pana la sfarsitul acestui an.
Marca Subaru este recunoscuta pe plan mondial pentru inalta calitate si tehnologia de ultima ora, definite in principal prin conceptul de tractiune integrala simetrica AWD, acest concept fiind actualizat in permanenta in urma experientei acumulate prin participarea Subaru la Campionatul Mondial de Raliuri WRC.

In luna septembrie, Subaru pregateste pentru clientii sai lansarea unui nou model, B9 TRIBECA, dezvoltat de catre FHI cu specificatii europene, spre deosebire de modelul pentru piata americana. Pana atunci insa, pasionatii marcii vor avea posibilitatea sa se bucure de calitatile tehnice ale masinilor Subaru in cadrul unui Test Drive organizat in 24-25 iunie si 1-2 iulie, la showroom-ul Subaru din com. Tunari, Sos. de Centura, nr. 30A.

No Responses

  1. ioan says:

    Pacat ca o masina ca si Subaru are astfel de deeleri.Firma Tubman care comercializeaza subaru in Transilvania este o rusine.Daca va cumparati o masina de la ei(desi nu vand nici una)ai ghinionul sa nu ti se rezolve nici o garantie si dupa ce platesti 50 000 EU esti tratat ca un rahat si patronii sar la bataie.Masinile sunt excelente dar cumparati din strainatate sau de la Radacini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.