Rolls Royce se intoarce!

Noul model Rolls Royce Phantom cu ampatament lung, a fost prezentat in premiera in Romania in cadrul unui eveniment destinat exclusiv clientilor potentiali organizat la Hotel Hilton. In urmatoarele zile vor fi organizate si drive teste pentru clientii potentiali.

Comparativ cu varianta standard, au fost adaugati 250mm pentru a oferi pasagerilor un spatiu mult mai generos. Acesta asigura un cadru perfect pentru gama extinsa de optiuni, limitata doar de imaginatia cumparatorului.

Ian Robertson, Presedinte si Director executiv al Rolls-Royce Motor Cars, a declarat: “Modelul Phantom a consacrat Rolls-Royce Motor Cars ca leader mondial al producatorilor de limuzine super lux. Aceasta pozitie ne-a oferit o fundatie solida pentru lansarea unor noi modele. Europa de Est reprezinta pentru marca noastra o piata in expansiune si suntem foarte incantati sa lansam aici modelul Phantom cu ampatament lung.”

Anul trecut Rolls-Royce a comercializat aproximativ 800 de automobile in peste 40 de tari, inclusiv in Romania, realizand un record al ultimilor 15 ani. Modelul Phantom a fost lansat in 2003, la Goodwood, Anglia si a dominat incepand cu acel moment segmentul super lux. Un nou model, decapotabil, se va alatura gamei Rolls-Royce in 2007.

Traditia de peste un secol a marcii britanice si prezenta modelelor Rolls Royce in parcul de automobile a Casei Regale a Romaniei vor fi rememorate de A.S. Principele Radu de Hohenzollern-Veringen si domnul Harald Hofmarksrichter, General Manager Sales Operations Rolls Royce Motor Cars Ltd.

No Responses

  1. at at at says:

    Tzarane, parca iubeai Mercedesurile :)) Iti place Rolls-ul, ca doar e facut de BMW 😉

  2. BALCANU_MB says:

    iubesc aceasta masina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.