Ferrari F50… Wood Edition!

E clar ca nebunia Ferrari afecteaza o gramada de oameni, pasionati mai mult sau mai putin de masini. Pentru un artist, sculptor in lemn, se pare ca dragostea pentru Ferrari e la fel de puternica.

Ca sa ramana aproape de pasiunea sa, lemnul, dar sa isi satisfaca si placerea de a conduce un Ferrari, ambitiosul mester a gasit o cale destul de neobisnuita: si-a construit singur un Ferrari!

Artistul nu e la prima isprava de acest gen, universul sau fiind plin de ciudatenii sculptate in lemn, de la casa facuta din caramizi de lemn in forma de carti (cu coperti si tot tacamul), pana la mobilier si chiar pernele din pat.

Inainte de a conduce cu drag un Ferrari F50 Wood Edition, artistul nostru a mai “comis” cateva masini din lemn spectaculoase: un VW Beetle Cabrio, un Mercedes si alte “dracovenii” de lemn, indelung admirate de privitorii ce se aduna cu mic cu mare, cand eroul nostru isi testeaza realizarile.

O sa ziceti ca nu e mare chestie, insa “nebunul” a realizat acest Ferrari in cele mai mici detalii si, in plus, este perfect functional. O singura hiba are, functioneaza mai bine pe apa decat pe uscat, deci autostrazile de test ale neobisnuitului F50 sunt … canalele din Venetia!

Echipat cu motor si comandat de la volan, Ferrari-ul infrunta cu succes vaporasele pline de turisti uimiti, pe canalele Venetiei. Ba chiar uneori se alearga la o “liniuta” cu gondolierii, care insa il stiu deja si il accepta asa cum e. Pasionat de lemn. Si de masini…

Desi l-ar putea bate usor cu hidrodinamica de exceptie a gondolelor, acestia se feresc sa o faca. Nu ar da bine sa depasesti un Ferrari, mai ales in Italia!

Cu 185 000 de dolari, minunatia poate fi chiar cumparata. Isi face veacul la Muzeul Venetian din Las Vegas…

No Responses

  1. BALCANU_MB says:

    arta

  2. Hake says:

    da mere si pe uscat ?;)) nu prea pare dupa rotilie din lemn

  3. MARIUS says:

    omu-i nebun de masini!daca nu si le permite le sculpteaza si le face barci.are carisma. macar sa-si scoata niste bani din job asta

  4. shark says:

    mashini bune,rapide,dar pe ce drumuri potzi rula cu ele?? amenajate speciale?? sa ajuns la apa….

  5. Alex The Best says:

    o masina veche facuta din lemn care o sa se umfle la apa

  6. robert says:

    Da, corect, greseala e a mea, aveam un poster cu F40 prin casa si mi s-a parut ca e F40 dar este un F50. Am corectat.

  7. Igor says:

    toate bune, numai ca e F50, nu F40 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.