Renault castiga titlul in Formula 1!

Dupa o cursa exemplara in Brazilia, Renault obtine titlul de Campion Mondial 2006 FIA la constructori, iar Fernando Alonso este Campion Mondial 2006 FIA la piloti. Repetarea dublului succes din 2005 recompenseaza un sezon spectaculos pe parcursul caruia Renault F1 Team a demonstrat ca detine calitatile sportive, tehnice si umane pentru a garanta fiabilitatea si performanta monopostului Renault F1 Team, R26.

Carlos Ghosn, presedintele Renault, a declarat: “Renault a realizat un veritabil succes: obtinerea dublului titlu de campion mondial pentru al doilea an consecutiv. Este victoria marcii Renault, entuziasta, inovanta si capabila sa stapaneasca tehnologia de varf. Si aceasta, cu al cincilea buget din Formula 1. Avem de ca sa fim mandri”.

Marti, 24 octombrie, va avea loc la Paris un eveniment unic: celebrarea victoriei Renault F1 Team!

Renault F1 Team organizeaza un eveniment exceptional pentru a celebra cele doua noi titluri: Campioni Mondial FIA la Piloti si Constructori. Marti, 24 octombrie, incepand cu ora 18.00 (ora Romaniei), pe Champs de Mars, Turnul Eiffel va fi decorul unei fresce umane realizata din 500 de persoane. Evenimentul va fi filmat si transmis in intreaga lume.

Evenimentul, deschis publicului, va fi reeditat miercuri, 25 octombrie, ora 10.00, in direct de pe Esplanada de La Défense.

Toate imaginile evenimentului vor fi disponibile incepand cu 20h (CET), marti, 24 octombrie, pe site-ul: www.renaultf1.com/championdumonde/france/press

– galerie foto a evenimentului (libere de drepturi, la rezolutie de tipar)
– 2 filme DVD (format Mpeg2 multiplexé) pot fi descarcate si libere de drepturi

0 thoughts on “Renault castiga titlul in Formula 1!

  1. raZ

    VIVE RENAULT!!!

  2. mircea

    FELCITARI RENAULT,CEI MAI BUNI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.