Ultimele societati avizate sa vanda RCA

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), reunit in sedinta astazi, 28 decembrie a.c., a hotarat acordarea avizului favorabil pentru ultimele societati de asigurare care au depus cerere pentru mentinerea autorizatiei de practicare a asigurarii obligatorii de raspundere civila a autovehiculelor (RCA).

Astfel, societatile Ardaf, ABC Asigurari, Asitrans, Carpatica Asig, Interamerican si OTP Garancia pot continua, alaturi de celelalte 9 societati de asigurare avizate, sa vanda RCA de la data de 1 ianuarie 2007.

Aceasta hotarare de mentinere a autorizatiei de practicare a asigurarii de raspundere civila a autovehiculelor, incepand cu anul 2007, a fost luata ca urmare a constatarii indeplinirii de catre acestea a conditiilor prevazute in Normele privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule, puse in aplicare prin Ordinul nr. 113133/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.