Intalnirea nationala a pasionatilor VW Aircooled

In perioada 8-10 iunie, toti proprietarii de VW Aircooled si iubitorii « fenomenului Beetle » sunt asteptati, cu entuziasmul specific, la poalele castelului Bran. Cea de-a patra editie a Bran Beetle Meeting – BBM 2007, sustinuta prin generozitatea Rompetrol Downstream, va sarbatori 70 de ani de cand „broscareala” a devenit o mare pasiune pentru posesorii de masini racite cu aer din familia VW.

Intalnirea nationala a posesorilor de VW Aircooled de la Bran a devenit deja traditionala. Deoarece numarul participantilor a crescut de la un an la altul, organizatorii au pregatit o noua locatie in care broscarii si masinile lor sa se poata desfasura in voie.

Anul acesta intalnirea va avea loc la Vampire Camping, langa benzinaria Rompetrol din Bran. La eveniment sunt asteptate peste 80 de masini !

Startul la distractie se va da vineri, 8 iunie, la ora 18.00, cand Bran Beetle Meeting 2007 isi deschide oficial portile cu o seara de povesti, filme si antren.

Sambata vor avea loc traditionalele si amuzantele probe broscaresti, urmand ca, seara, toti cei prezenti sa se relaxeze la focul de tabara cu barbecue. Pentru mai multa actiune, toti sunt provocati sa isi demonstreze talentele de dansatori ori cantareti la concursul de karaoke. Ziua de duminica va fi dedicata festivitatilor de premiere si mult asteptatei expozitii „show&shine”.

Va asteptam sa va bucurati in acest an special de Bran Beetle Meeting – BBM 2007 powered by Rompetrol Downstream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.