Cupa ASCO PROPERTIES

Astazi s-a lansat o noua competitie automobilistica in Romania, Cupa ASCO PROPERTIES, cu automobile Dacia Logan. Conferinta de presa a avut loc la sediul Automobil Clubului Roman din Bucuresti.

Eforturile constante ale Automobil Clubului Roman de promovare a sporturilor cu motor la nivel national si international marcheaza un nou eveniment deosebit: lansarea oficiala a Cupei ASCO PROPERTIES, cu automobile de concurs Dacia Logan. Cu sprjinul nemijlocit al sponsorului ASCO PROPERTIES, organizatorii RACING NICK si X-MOTORS lanseaza o noua competitie automobilistica in Romania, Cupa ASCO PROPERTIES, sub egida Automobil Clubului Roman, Autoritatea Sportiva Nationala in automobilism si karting.

Automobilul folosit in concurs este modelul Dacia Logan 1,6l 8 V 90 CP, pregatit conform specificatiilor Federatiei Internationale a Automobilului, ce va concura pentru inceput in Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan. Regulamentul competitiei a fost avizat de Comisia Nationala pentru Automobilism si Karting din cadrul ACR.

Modelul Dacia Logan de serie poate fi echipat cu un kit standard “Racing Nick”, la care se pot adauga si elemente optionale, automobilul ramanand in prescriptiile tehnice ale grupei sale. Pretul unui kit complet este de 12 512 RON, fara TVA. Se pot inchiria sau cumpara si automobile complet echipate “Racing Nick” la un pret competitiv.

Intentia declarata a organizatorilor este de sprijinire a fenomenului automobilistic din tara noastra, prin oferirea unui automobil de curse complet, nou, la un pret decent, accesibil si pilotilor care nu sunt spriniti de un sponsor puternic. Piesele de schimb sunt relativ ieftine si usor de procurat, automobilul este fabricat in Romania, deci premisele sunt create pentru dezvoltarea unei competitii puternice, in care sa se implice mai ales tinerii sportivi, aflati la inceput de cariera.

Important: Castigatorii vor fi premiati in 2007 cu premii in bani si cupe, la fiecare etapa!

Sponsorul principal al competitiei: ASCO PROPERTIES

Organizatori: RACING NICK, X-MOTORS

Autoritate Sportiva Nationala: AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN prin Comisia
Nationala de Automobilism si Karting

Regulament sportiv

Regulament tehnic

Kit Racing Nick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.