Sistem computerizat de taiere a foliilor solare si de caroserie

In luna august 2007, Expert Detailing a achizitionat un sistem de ultima generatie, unic in Romania, care asigura taierea computerizata a foliilor solare si de caroserie, pentru peste 90% dintre modelele de masini.

Daca pana acum la centrele de montare foliile pentru laterale spate si luneta se montau in maxim 3 ore, necesitand manopera pentru taiere, incepand cu luna septembrie aceasta durata se va reduce cu 30% sau mai mult pentru majoritatea masinilor.

In plus, tot din luna august, Expert Detailing ofera kituri personalizate de protectie a caroseriei, care previn ciupiturile cauzate de criblura precum si deteriorarea vopselei ca urmare a actiunii factorilor de mediu.

Pentru a afla daca foliile pretaiate sunt disponibile pentru masina ta trimite un email pe adresa info@expertdetailing.ro. Mesajul trebuie sa contina modelul si anul de fabricatie al masinii, precum si informatii despre tipul de folii care te intereseaza – pentru ferestre (solare sau antiefractie) sau pentru caroserie.

0 thoughts on “Sistem computerizat de taiere a foliilor solare si de caroserie

  1. Octav

    http://www.expertfolieauto.ro
    Am fost la ei pentru montarea de folii auto si am fost foarte multumit…baietii profesionisti..am inteles ca au lucrat inainte la aceasta firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.