Evrika!

De mult ma chinui sa gasesc un adeziv performant pentru materiale insonorizante. Am incercat de toate, de la Prenandez cu variatiunile lui, pana la adezivii Kleber speciali… Practic, nu prea ma multumeste niciunul. Nu credeam ca va fi asa dificil de descoperit o substanta care sa se intareasca precum fierul, sa tina la apa, la foc, sa se intareasca repede si sa o poti gasi pe toate drumurile.

Aseara am parcat intr-un alt loc, al meu fiind ocupat. Dimineata am avut o revelatie, cand am vazut masina. Era acoperita cu gainat de pasare, care s-a dovedit a fi imposibil de inlaturat cu mijloace normale. Dupa 45 de minute de incercat diverse metode pentru a scoate rahatul de pe masina, am realizat ca tot natura ofera cele mai bune solutii. E beton, in cantitate nelimitata, se intareste repede si nici macar nu arde!

Nu i-am aflat inca pe autorii zburatori, asa ca nu pot preciza “o marca”, insa aviz amatorilor: alegeti cu grija locurile de parcare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.