Noul Audi TT Roadster

Porsche Romania, importatorul marcii Audi in Romania, a lansat miercuri seara la Crowne Plaza spectaculosul model Audi TT Roadster. Aceasta decapotabila cu doua locuri, disponibila in doua versiuni de motorizare pe benzina, a preluat intacte toate punctele forte ale fratelui sau (Audi TT Coupé), la care a adaugat plusuri evidente la capitolele emotie, performanta si dinamism.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale modelului Audi TT Roadster, modelul este disponibil cu motor de 2.0 l TFSI, 200 CP (cutie manuala sau automata S-tronic) sau cu motor de 3.2/ 250 CP, cuplat cu tractiunea integrala permanenta quattro. Pretul de plecare este de 36.057 euro inclusiv TVA, pentru motorizarea 2.0 l.

Pentru Romania, importatorul asteapta o vanzare de 30-35 unitati TT Roadster, din care 15 au fost comandate inca inainte de prezentarea oficiala. La nivelul marcii, se prognozeaza o crestere a vanzarilor Audi cu circa 20% peste anul precedent, adica pana la 2.070 de unitati. Acest ritm de crestere ar putea fi chiar depasit, dat fiind faptul ca statisticile oficiale APIA arata o crestere de 55% pe primele doua luni ale anului in curs pentru marca din Ingolstadt.

0 thoughts on “Noul Audi TT Roadster

  1. Marian

    “a preluat intacte toate punctele forte ale fratelui sau (Audi TT Coupé), la care a adaugat plusuri evidente la capitolele emotie, performanta si dinamism.”
    CE A ADAUGAT FRATE LA PERFORMANTE?? ARE ACELEASI MOTOARE CA SI AUDI TT COUPE, ACEISAI PUTERE… SCRIETI SI VOI UN ARTICOL CU SIMT DE RASPUNDERE

  2. Marian

    Doar atat puteti spune despre un super meseriasi TT?:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.