Zi istorica privind taxa de prima inmatriculare!

23 ianuarie e o zi istorica. In 1862 s-a infaptuit “Unirea definitiva a Principatelor” iar oraşul Bucuresti a fost proclamat capitala tarii. In 2008 s-a anuntat preschimbarea permiselor de conducere cu altele, mai “europene”, precum si noua “formula de calcul a taxei de prima inmatriculare”. Evenimente mai marunte, dar cu adanca insemnatate pentru buzunarele romanilor…

Ok, ce dracu sa mai comentez despre taxa asta? Ca de la o mare porcarie au facut-o pe dos? Conducatorii acestei tari nu ar putea sa conduca o balega la sant, daramite 23 de milioane de oameni. Cum sa impui o taxa mai mare pentru masinile noi, cand ani de zile ai sustinut ca vrei sa nu mai intre masini vechi in Romania?

Acum s-a schimbat placa. Cu noua taxa se vand de rup masinile vechi, chiar si alea fara catalizator, in schimb vrei si tu o masina noua, “pasol na turbinca” cu banii. Halucinant. Si mai incredibil este un alt lucru: banii care intra la buget vor ramane aceeasi. Asadar, formula de calcul a taxei de prima inmatriculare este urmatoarea:

Faceti ce vreti cu taxa asta, dar banii la buget sa iasa la fel!

No Responses

  1. Lou says:

    si uite asa dintr-o data la fofoloanca lu tanti ioropa brusc ii convine ca acu imbecilii papuasi-romanasii vor da buzna-n toate cimitirele de masini si vor curata ioropa de toate dejectiile automobilistice.
    acu e ok pt ioropa. mereti si va luati golf2 ca este pentru to(n)ti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.