O dimineata perfecta

O zi buna incepe cu un loc de parcare. O seara excelenta se incheie cu un loc de parcare. Dar o zi proasta? Cum incepe? Pentru o dimineata “minunata”, iesim in “natura urbana”, alaturi de animale si ne vedem de viata. Uneori apar si surprize.

Un animal necunoscut s-a jucat si mi-a facut praf capota masinii, parcate regulamentar, fara a deranja pe nimeni. Valoarea pagubei nu este relevanta. Supararea nici atat. Cuantificabile sau nu, sunt chestiuni care se aduna.

La o analiza atenta a evenimentului, s-a remarcat faptul ca animalul era biped. Probabil inteligenta superioara l-a impins sa loveasca cu manie capota masinii, cu un scop necunoscut. Da, a fost o dimineata minunata pentru mine si masina mea care nici macar nu a implinit 3 luni…

La multi ani si mie, si masinii mele, la multi ani si tie, dobitocule! Oamenii ma incurajeaza, e fier, se va repara. Mai rau e cu omul. Las si cinic, se lupta cu masina, stiind ca nu primeste riposta. Cat de neinsemnat si de ridicol trebuie sa fii ca sa faci asa ceva?

No Responses

 1. Ajax26 says:

  Frate mie mi-a zgariat un dobitoc prin Berceni masinuta ( tot un ceed ) cu un cuisor pe toata aripa spate plecand de sub manerul usii . Am fost pedepsit pt ca am avut tupeul sa parchez aprox 2 ore pe un trotuar care probabil il mostenise din mosi stramosi un dobitoc care locuieste in blocul respectiv. Ar merita probabil sa ma razbun si eu la randul meu dar nu o s-o fac pt ca ar insemna sa ma cobor la acelasi nivel cu el, si sincer nu se merita. Toate cele bune … fiarele se fac noi sa fim sanatosi.

 2. Gerula says:

  “Omul” de care vorbesti nu se lupta cu masina, se lupta cu tine, cu ce ai tu mai important: linistea ta, nervii tai, confortul tau psihic. Stie foarte bine ce a facut si stie dealtfel ca ti-a administrat o lectie tie, celui care a indraznit sa-i disturbe existenta lui marunta cu asa frumusete de masina. El nu are asa ceva si nu va avea niciodata. Pentru el sunt mai importante betiile din fiecare miez de noapte, urletele animalice cu iz de boratura manelistica. El deranjeaza si e mandru de asta. El cu asta se ocupa, cu deranjul celor care din ce in ce mai des gandesc ca a trai in Romania nu e cea mai buna solutie.
  Stiu exact ce ai simtit si chiar daca pana acum la masina mea cea noua capota e intreaga nu inseamna ca nu ma apropii in fiecare dimineata cu inima stransa de parcare,…si asta pentru ca stiu ca el…pandeste.

 3. Dragos says:

  Robert, asemenea primate infecte salasluiesc peste tot in tara asta nenorocita. Sa dea Dumnezeu sa fie vorba de un maimutoi beat care nu are nimic de-a face cu tine si Kia ta (din cate ziceai tu, si din poze, Kia imi pare), altfel s-ar putea sa mai atenteze. Sper sa nu fie asa pt. ca stiu ce rau e sa iti iei masina noua si sa o gasesti lovita. Mi s-a intamplat si mie in prima luna si parca a cazut cerul pe mine, dar la ce exemplare avem pe langa noi, la ce dracu` sa ne asteptam?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.