Fabia Super 2000

Skoda Auto a inceput testele cu primul prototip Skoda Fabia Super 2000. Conceputa sa concureze la categoria Super 2000, masina are la baza design-ul celei de-a doua generatii Fabia. In conformitate cu normele FIA, este echipata cu un motor de doi litri aspirat cu patru cilindri, cutie de viteze secventiala in sase trepte si sistem de tractiune integrala cu trei diferentiale mecanice.

Cu aceasta ocazie, Dr. Eckhard Scholz, membru al consiliului director Skoda Auto si responsabil cu dezvoltarea tehnologica, a declarat: „Dorim sa ne exprimam bucuria de a incepe testele cu Fabia Super 2000. Anul acesta ne propunem sa optimizam masina si sa obtinem certificarile necesare pentru a o putea utiliza atat la nivel national, cat si international.

Data exacta a intrarii sale in competitie depinde de progresul pe care il va inregistra, de rezultatele testelor, dar si de certificarea finala. De asemenea, ne-am propus ca automobilul sa fie oferit echipelor private. Noi imbunatatiri vor fi aduse masinii in stransa cooperare cu importatorii nostri din intreaga lume pe baza unui acord ce prevede prestarea de servicii catre client”.

Martin Lauer, Directorul de Comunicare, adauga: „O istorie de peste o suta de ani de implicare in motorsport este unica si suntem mandri sa putem continua povestea noastra de succes cu Fabia Super 2000. Pentru ca intrecerile de masini se bucura de popularitate pe intreg mapamondul, oferind oportunitati excelente de promovare a produselor noastre, suntem de parere ca masina va duce mai departe succesul si traditia marcii Skoda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.