MHS Motors, al 14-lea dealer BMW din reteaua Automobile Bavaria

Amplasat pe Bd. Iuliu Maniu aproape de iesirea pe autostrada, MHS Motors se adreseaza clientilor din vestul capitalei, ca si celor din orasele apropiate Bucurestiului. Atat cei interesati de masini noi si second-hand, cat si clientii existenti beneficiaza de proximitatea acestei locatii, ce include showroom primitor si service pentru automobilele BMW.

Construit pe o suprafata de 8.000 mp, dealershipul MHS Motors este unul dintre cele mai mari din tara, construit, ca toate locatiile din reteaua Automobile Bavaria Group, conform normelor stricte ale BMW Group.

„Grupul de dealeri din care facem parte a pastrat si in 2007 pozitia de lider pe vanzarile auto din segmentul premium, iar din acest an MHS Motors va contribui la repetarea performantei. Avem unul dintre cele mai generoase spatii BMW din tara, a carui constructie a costat peste 4 milioane de euro. O echipa tanara si foarte bine pregatita lucreaza cu clientii din aceasta parte a Bucurestiului, dar si din orasele din jur.

Clientii BMW din Pitesti sunt cei mai favorizati de deschiderea noului sediu, avand in vedere ca, datorita apropierii de Bucuresti, in oras nu exista nici un dealership BMW autorizat”, spune Ciprian Bercea, Director General al MHS Motors.

Cladirea include showroom auto, receptie service, magazin de piese de schimb si accesorii originale BMW si birouri. Showroom-ul are o suprafata de 800 mp, expunand acum BMW Seria 1 Coupe, BMW Seria 3 Sedan, Coupe si Cabrio, BMW Seria 5, BMW Seria 6, BMW Seria 7, BMW M3, BMW M6, BMW X3 si BMW X5.

MHS Motors comercializeaza atat automobile noi, cat si BMW Company Cars, masini utilizate de angajati ai BMW Group si managementul Automobile Bavaria Group; stocul acestor automobile este de 300 de unitati in Romania. Magazinul de piese de schimb si accesorii ofera intreaga gama de produse BMW. Service-ul are o capacitate de 12 masini, care beneficiaza de toate serviciile aftersales: mecanica, tinichigerie si vopsitorie.

Inaugurarea MHS Motors este marcata de evenimentul Grand Opening (2-3 februarie 2008) dedicat publicului doritor sa testeze masinile BMW. O serie intreaga de activitati pentru intreaga familie completeaza programul.

In week-endul anterior, Automobile Bavaria Group a inaugurat la Cluj noul sediu al dealerului sau, Autotransilvania. Amplasat in zona comerciala din localitatea Floresti, acesta reprezinta un complex de showroom cu service, a carui investitie a ajuns la 4 milioane de Euro.

Prin deschiderea MHS Motors, reprezentarea BMW in Romania a crescut cu inca un dealer. In Bucuresti sunt acum patru locatii BMW: Baneasa, Otopeni, Herastrau (Automobile Bavaria) si Militari (MHS Motors). Automobile Bavaria Group include 13 locatii de reprezentare BMW in Romania si un dealership langa Munchen.

In 2007, reteaua de dealeri Automobile Bavaria a devenit liderul vanzarilor auto premium, pentru al treilea an consecutiv, inregistrand cresteri de 60% la BMW si 100% la MINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.