SLR McLaren in premiera la ATP Exodus Baia Mare

Compania ATP Exodus si-a finalizat investitia de 20 de milioane de Euro, inaugurand astazi, la Baia Mare, cel mai mare Centru Autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz si EvoBus din Europa Centrala si de Est. Pe o suprafata de 45.500 metri patrati, centrul deschis reprezinta una dintre cele mai importante investitii din industria autohtona de automobile, fiind gandit ca o platforma integrata care sa ofere o gama de servicii complexe.

Vedeta galei de deschidere a fost ultimul model Mercedes din clasa SLR McLaren in valoare de 650.000 de Euro, fiind singurul din Romania expus in show-room. ”Clasa SLR McLaren este expresia companiei Mercedes Benz pentru pasiune si performanta, lucruri pe care dorim sa le redam si in noi in acest nou centru autorizat. Am ridicat stacheta mai sus, oferind conducatorilor auto noi standarde in performanta, echipament si siguranta.” sustine Mircea Cirt, Director General ATP Exodus.

Noul centru deschis la Baia Mare afiseaza modele din toate clasele Mercedes Benz.. Centrul ATP Exodus ofera si masini second hand ale aceleasi marci, dar nu numai.

Partea de service a centrului se remarca prin tehnologia folosita in premiera in Romania, care permite reducerea cu cel putin 50% fata de standard a timpului de manopera pentru autoturisme. „Daca alte service-uri au nevoie de zile, chiar saptamani pentru o simpla vopsire de masini, atelierul nostru va executa o asemenea lucrare in 45 de minute iar o diagnoza tehnica in 5 minute.

Tehnologia de ultima generatie, singura de acest gen aflata in prezent in Romania, ne da posibilitatea de a realiza aceste servicii in timp record.” este de parere directorul companiei.

Dotarea si logistica de depanare asigura o rapiditate si mobilitate deosebita a reparatiilor. Pana in prezent s-au investit peste 100.000 de Euro in calificarea personalului, pentru asigurarea unor servicii de top.

Investitia realizata la Baia Mare vine in ideea de a dezvolta mai departe afacerea companiei ATP Exodus: „Am reusit sa ocupam unul dintre primele locuri privind piata importatoare de piese auto. Conform studiilor realizate de catre noi, piata din Transilvania are nevoie de un service rapid si modern la standarde europene.

Acest nou Centru Autorizat Mercedes-Benz si EvoBus, respecta in totalitate cerintele oricarui client european, indiferent ca este soferul unui automobil sau camion.” sustine Mircea Cirt.

Compania ATP Exodus are in prezent 30 de filiale in intreaga tara, precum si o reprezentanta la Viena, Austria. Pentru anul 2007 compania a realizat o cifra de afaceri de peste 40 de milioane de Euro, ocupand primele locuri pe piata importatoare de piese auto din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.