A fost o data… Mol!

Erau vremuri frumoase, cand in statiile de combustibil Mol angajatii erau saritori, produsele petroliere ieftine si de buna calitate… Nu aveam de ce sa opresc in alta statie, mergeam doar in Mol. Primeai puncte pe cardul Multibonus, cu care iti putea lua cate ceva din programul lor de fidelizare, destul de repede, dupa doar cateva plinuri.

Parea totul ok, angajatii iti cereau cardul inainte sa platesti, niciodata nu am intalnit vreo incercare de a nu se pune pe card punctele sau sa nu primesc bon, cum se intampla pe la alte statii. Corectitudine care m-a adus mereu inapoi in statiile Mol.

Pana ieri. Cand paharul s-a umplut, destul de greoi, dar a dat pe dinafara… Am sesizat de ceva vreme ca nu mi se mai pun punctele pe card, de circa un an. Am zis ca se intampla probabil din intamplare sau neatentie, insa evenimentul s-a repetat neobisnuit de des, desi plasam de fiecare data cardul la casa. Nu am comentat niciodata.

Ieri insa nesimtirea unei angajate de la Mol Giulesti m-a facut sa pun punct. Gata cu Mol, adio. Adica iti dau cardul si iti atrag atentia sa imi pui punctele pe card, verbal, si imi dai bonul cu tupeu, fara puncte? Si cand verific imi spui, candid, “aah, scuze, va raman datoare?”. Cand protestez imi bagi puncte de la un bon de 50 de lei al unui client care nu daduse cardul?

Va pup, pa! Credeam ca sunteti occidentali dar v-a doborat mentalitatea autohtona! Ori e din cauza ca angajatii sunt romani? Oricum, serviciile Mol s-au dus la vale: preturi mari la tot ce vand, mizerie prin statii, “angajatii lunii” cersesc 1 ron daca te ajuta sa bagi combustibil, parcarile s-au facut “targuri de masini ad-hoc”. Pacat.

0 thoughts on “A fost o data… Mol!

  1. Amfetamin

    eu in acest sens nu am intampinat probleme cu ei,in schimb benzina de la ei etot mai proasta,de vreo 3-4 luni de zile nu mai bag de la mol,m-i s-a aprins check engine la vectra mea din 92,am zis ca o fi de la altceva,dar cand un prieten mi-a zis ca la fel a patit cand a bagat prima oara de la mol intr-un matiz nou(in garantie) mi-a cam dat de gandit.la schimbarea injectorului la autoglobus(reprezentanta opel in timisoara)m-a intrebat mecanicul mirat”de unde bagati benzina…ca e cam proasta?”de cand bag de la alta companie(rompetrol,nu vreau sa fac reclama)dar parca si motorul merge mai rotund,de enervantul bec check engine,ce sa mai zic,ca nu mai stiu ce culoare are.cam atat despre mol,mai am si acum cardul multibonus,dar cumpar de la ei doar din magazin noaptea(e aproape de servici si e non-stop).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.