“Raliul de la Casa Poporului”

Imi place mult profesionalismul de care dau dovada unii jurnalisti, cand anunta cu glasul gatuit de emotie inceperea “Raliului de la Casa Poporului”. Stirea e calda, intereseaza pe toata lumea, in special pe cei din zona vizata, care nu mai au nici pe unde intra, nici unde parca… Ca sa nu ii mai punem la socoteala pe amatorii de sport auto si pe cei care vor sa isi petreaca weekend-ul in capitala.

Oricum, nu conteaza pentru nimeni ca nu e raliu, e cam la fel cu “locatia”. Adica, “in locatia din zona Palatului Parlamentului va avea loc un raliu aflat la a doua editie”. Cat de prost si ignorant poti fi ca sa scrii sau sa dai pe post asa ceva?

Cursele ce se desfasoara pe circuitul din jurul Palatului Parlamentului sunt “curse pe circuit” din cadrul campionatului FIA GT, British Formula 3 si cupa Dacia Logan. Nu au nici o treaba cu raliul. Tot asa cum “locatie” inseamna cu totul si cu totul altceva decat loc. Mai precis: “chirie platita pentru anumite lucruri luate in folosinta temporara”.

Nici nu stiu unde sa ii incadrez… Jurnalism facut la FF sau copy-paste din elucubratiile altor idioti prezenti in massmedia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.