Anca are Sandero

Anca Marin a castigat Dacia Sandero oferita ca mare premiu al tombolei Gaudeamus 2008. Este pentru a treia oara cand o tanara castiga marele premiu.

Anca Marin are 25 de ani, este licentiata a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice. A absolvit un master in Marketing si timp de un an a beneficiat de o bursa Erasmus in Italia. In prezent, este team leader la o companie de business process outsourcing.

„Nu am castigat nimic pana acum, nici macar nu am cunoscut pe cineva care sa fi castigat ceva, asa ca mi-a venit greu sa cred ca nu este o gluma cand o doamna m-a sunat si mi-a spus ca am castigat o Dacia Sandero”, a declarat Anca.

In 2008, Dacia a fost pentru a treia oara consecutiv partener al Targului International de Carte Gaudeamus, punand la dispozitia organizatorilor un automobil Dacia Sandero Ambiance, MPI 1,4 l. Atat in 2006, cat si in 2007, cele doua Dacia Logan oferite ca mare premiu la Tombola Gaudeamus au fost castigate de doua studente.

Pe parcursul editiei din 2008 a targului, actiunile organizate de Dacia la standul sau au avut in centru ideea de joc, sloganul sub care s-au desfasurat acestea fiind „Dacia Sandero, partener de joaca al Gaudeamus 2008”.

La standul Dacia au venit vedete precum Lucian Mandruta, Malvina Cervenschi, caricaturistul Mihai Stanescu, directorul general Dacia Groupe Renault François Fourmont, un grup de angajati ai uzinei de la Mioveni, clienti ai companiei sau simpli vizitatori.

Nu a lipsit nici animatorul targului, Paul Daiyan, care a fost si maestru de ceremonii la tragerea la sorti de duminica. Toti cei prezenti au primit cadouri constand in carti ale caror titluri au continut cuvantul „joc”, semne de carte si afise cu caricaturi semnate de maestrul Mihai Stanescu.

No Responses

  1. Marius says:

    Să fiţi ai dracului cu Dacia vostră cu tot şi cu jegosul ăla de director al vostru de Stroie! Panarame nenorocite, în anul 1997 am luat o nenorocită de Dacie Break la care am avut o gaură în chiuloasă, s-au rupt tampoanele de la motor, a ruginit, avea farurile dereglate de nouă. Jegoşi nenorociţi, să ştiu că o să faceţi cele mai bune şi mai ieftine maşini din lume şi nu aş mai cumpăra Dacia, nenorociţilor. OAmeni buni, nu mai cumpăraţi Dacia chiar dacă rămân nişte români şomeri, or să-şi găsească ei de lucru în altă parte, dar nu-i mai umflaţi pe nonorociţii de francezi cu bani. Aţi văzut, Tăriceanu nenorocitul le făcea reclamaă şi Băsescu la fel. Chiar ne cred proşti, luaţi-vă fraţilor maşini noi aşa cum vor ei mai nou, dar să fie nemţeşti, cehoaice, spanioloaice, italience şi nu nenorocite de fraţuzoaice. Cumpăraţi maşini adevărate de la nemţi fraţilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.