Cel mai rapid om din lume testeaza BMW M3

Recordul mondial al probei masculine de 100 metri este in prezent de 9,69 secunde, in timp ce un model BMW M3 Coupé este capabil sa atinga 100 km/h in 4,6 secunde. Campionul olimpic Usain Bolt a putut sa experimenteze adrenalina ambelor accelaratii.

Dupa ce in vara stabilea cea mai buna performanta mondiala pentru sprintul de 100 de metri, a putut acum testa performantele dinamice ale BMW M3 la Centrul de Testare a Automobilelor BMW de la Aschheim, in apropiere de München.

“A fost o experienta fascinanta”, a comentat atletul dupa ce a petrecut aproape trei ore la BMW Driver Training. El a fost impresionat de puterea fantastica si de sunetul incredibil al motorului. Fara indoiala, Usain Bolt s-a bucurat de senzatiile pe care i le-a oferit condusul unei masini sport ce dezvolta 420 CP, mai ales pe un circuit care in conditii de iarna cere indemanare.

Detinator al recordului mondial in probele de 100 metri, 200 metri si stafeta 4×100 metri, Usain Bolt a descris prima lui intalnire cu BMW M3 Coupé in Jamaica ca fiind “dragoste la prima vedere”. Chiar si atunci cand era copil, el nu pierdea nici o ocazie de a-si acompania unchiul atunci cand acestea isi conducea automobilul BMW.

Pasiunea a ramas – si o data cu ea si visul de a fi proprietarul unui BMW M3, vis pe care sponsorul sau principal, PUMA, i l-a indeplinit ca recompensa pentru cele trei titluri obtinute la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Modelul BMW M3 Coupé de culoare neagra, destinat celui mai rapid om din lume, se afla acum in drum spre Kingston si este prevazut sa-i fie inmanat lui Usain Bolt chiar inaintea Craciunului.
Entuziasmul sau pentru tot ceea ce ruleaza cu viteza a fost reiterat cu ocazia vizitei la BMW Welt.

Ian Robertson, membru al Consiliului Director BMW AG, si Dr. Kay Segler, Coordonator Piete de Import BMW Group, au prezentat celebrului atlet intregul portofoliu BMW. Jamaicanul a fost interesat in special de motocicletele BMW si de diferitele versiuni ale modelului BMW M3. Anterior, el a semnat in cartea de oaspeti a companiei BMW.

Usain Bolt, care are o inaltime de 1,96 metri, a castigat sprintul pe distanta de 100 metri la Jocurile Olimpice de la Beijing cu timpul record de 9,69 secunde, doborandu-si propria sa performanta care data din mai 2008. Gigantul jamaican a triumfat si in proba de 200 metri, in care, de asemenea, a stabilit un nou record mondial, 19,30 secunde.

Si pentru ca nu era de ajuns, el a contribuit la cucerirea medaliei de aur de catre echipa Jamaicai, in proba de stafeta 4×100 metri, si de aceasta data cu un nou record mondial: 37,10 secunde. Cvartetul din Jamaica a imbunatatit precedenta performanta, care era detinuta de SUA din 1993, cu trei zecimi de secunda.

0 thoughts on “Cel mai rapid om din lume testeaza BMW M3

  1. judoka

    Nici eu nu sunt prea departe de ceea ce ai afirmat tu mai sus…dar asta este manipularea masei de oameni…reclama. Drumuri bune

  2. Marius

    Încă un articol al unor cretini care ne consideră pe toţi nişte idioţi. Nu o spun dintr-o frustrare care evident că există, ci doar dintr-o simplă constatare. Ce treabă are un cioroi nenorocit care fuge de mama focului, coborât dintr-un copac, cu un BMW super tehnologizat şi creat de nişte tipi cu ochelari super deştepţi? Nici o treabă. Este doar închipuirea unor minţi schizofrenice ale unor specialişti în publicitate retardaţi care îşi închipuie că nişte clienţi serioşi vor cumpăra BMW pentru simplul fapt că o cioară super iute şi dotată fizic a condus acest model. Trebuie să menţionez că oamenii de culoare îmi sunt super simpatici, dar într-o atare situaţie comparaţia este dăunătoare şi rasei lor şi BMW-lui. Păcat. Cretinoizi reztardaţi de dealeri care angajajează nişte specialişti în publicitate şi mai retardaţi. Atât am avut de comentat după ce am consumat vreo 2 beri la doză fiind foarte obosit şi frustrat. Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.