MOL Romania: noua benzinarie in Iasi

Reteaua MOL Romania include o noua statie de carburanti, situata in Iasi. Astfel, compania isi extinde reteaua la 131 de benzinarii, in toata tara. Statia din Iasi reprezinta o investitie de tip Brownfield, se afla pe Bulevardul Socola nr. 44 si are o suprafata de 800 de metri patrati.

Amplasamentul noii statii a fost ales special pentru a fi un real suport pentru locuitorii orasului, dar si pentru clientii de tranzit, benzinaria fiind situata in apropierea drumului de legatura dintre Iasi si Barlad.

Fiind cea de a treia benzinarie deschisa in Iasi, aici au fost angajate 13 persoane dedicate servirii clientilor la cele mai inalte standarde de calitate. In perioada 27 noiembrie – 3 decembrie, clientilor care alimenteaza li se ofera gratuit o cafea, iar la fiecare alimentare de minim 15 litri de carburant acestia vor primi in plus un odorizant auto.

“Pe harta retelei noastre de benzinarii din Moldova au fost adaugate in acest an 3 noi statii, doua in Vaslui si una in Iasi. Astfel clientii nostri corporate, flote de masini si companii specializate in transporturi, vor avea ocazia sa beneficieze de servicii special create pentru ei, in mai multe benzinarii din Romania, aflate pe artere de tranzit intens circulate”, afirma Ovidiu Irimies, Director Comercial si de Logistica MOL Romania.

Noua benzinarie va constitui un adevarat sprijin pentru clientii corporate prin folosirea sistemului de carduri de carburanti MOL Gold si Silver. Cardurile MOL Gold sunt acceptate in aproximativ 700 de benzinarii – nu doar in reteaua de 130 de statii din Romania, ci si in peste 350 de statii din Ungaria, in mai mult de 200 de statii din Slovacia si peste 10 in Slovenia.

Practic, alegand sa alimenteze cu carburant folosind cardul MOL Gold, transportatorii vor putea cumula trei beneficii importante: achizitionarea carburantului fara comisioane de tranzactionare, recuperarea TVA-ului aferent si posibilitatea achitarii taxelor de drum.

MOL Romania ofera serviciul de rambursare a TVA-ului pentru cheltuielile efectuate cu deplasarile in strainatate in interes de serviciu, destinat posesorilor de carduri de carburanti MOL. Rambursarea TVA-ului permite reducerea cheltuielilor externe cu valori de pana la 25% pentru deplasarile in 35 de tari, printre care toate statele membre UE.

Statia, care functioneaza in regim non-stop, ofera 4 tipuri de carburanti: benzina si motorina EVO, benzina Tempo Plus 95 si motorina Tempo Plus Euro Diesel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.