Tiriac Holdings are un nou CEO

Incepand cu luna ianuarie 2009, Tiriac Holdings are un nou CEO, in persoana domnului Petru Vaduva (48 ani). Printre principalele atributii ale domnului Vaduva se numara eficientizarea activitatilor grupului si cresterea profitabilitatii afacerilor derulate de companiile operationale din cadrul acestuia.

“Aducerea la conducerea Tiriac Holdings a unui expert in management si audit financiar, cu experienta demonstrata in proiecte derulate pe piete emergente din intreaga lume, va contribui la consolidarea afacerilor noastre.

Intr-un context economic dificil, am considerat ca profilul profesional si experienta domnului Vaduva se potrivesc cel mai bine cu profilul si directiile de dezvoltare ale afacerilor Grupului nostru”, declara domnul Ion Alexandru Tiriac.

Absolvent de MBA la Yale Business School (USA), domnul Petru Vaduva are experienta de management in domeniul investitiilor financiare, ocupand pozitii – cheie in cadrul unor companii de renume din Statele Unite sau Europa, cum ar fi JP Morgan, Bear Stearns, Caspian Securities, Renaissance Capital, SEB Investment Mgt, CLSA London si UralSib. In anul 2007, Petru Vaduva a revenit in Romania ca Chief Investment Officer la Intreprid GEM.

“Sunt increzator ca numirea mea la conducerea Tiriac Holdings este un pas strategic benefic atat pentru echipa din care voi face parte cat si pentru mine, personal. Am incredere ca adaptabilitatea si flexibilitatea dobandite pe proiecte de anvergura, in contexte economice, financiare sau legislative dintre cele mai diverse, ma vor ajuta sa ating obiectivele de business stabilite impreuna cu actionarii Tiriac Holdings”, mentioneaza domnul Vaduva.

La ora actuala, Tiriac Holdings are o cifra de afaceri cumulata de peste 2 miliarde EUR. Grupul desfasoara activitati in domeniile auto, imobiliare, leasing si transport aerian de tip VIP charter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.