Ce se intampla, doctore?

Printre stirile care tin capul de afis al publicatiilor de informare sau chiar mondene, se strecoara cu infiorare una care, daca nu ar fi hilara si …reala, ar putea fi preambulul unui concurs de propus tampenii. Pe scurt, primarele Bucurestiului s-a rasucit pe hemoroizi si a emis o interesanta propunere, sa nu ii spunem chiar decizie: posesorii de autoturisme de firma sau achizitionate in leasing nu mai au dreptul sa inchirieze spatii de parcare la domiciliu.

Ha? Adicatalea, daca esti firma, nu esti om? Sau daca iei in leasing esti ciumat? Care e diferenta intre firma si persoana fizica, in materie de masini vorbind? Nu ocupa tot un loc? Da’ leasingul si creditul sunt chiar asa de diferite? Ce, leasingul ocupa mai mult spatiu?

Stau si ma gandesc si nu pricep. De fapt imi vine o propunere pentru dom’ doctor (mai ales ca imi e simpatic – ca are limbajul ala colorat): pai daca e pe asa, eu zic sa nu mai dam voie la firme sa mai inchirieze nici spatii. Comerciale adica… E, ce e aia, atata loc de parcare, nu suparati primaria ca ne da afara si din case!

Bine, eu nu sunt impartial, e clar. Stau intr-o locuinta proprietate, dar masina e de firma. Al dracului patron, mi-a dat masina special sa nu mai am loc de parcare! Ce om, nu s-a gandit sa mi-o dea pe numele meu! Si uite asa, o sa ajung sa parchez la “ghici”, ca, de, apartamentul nu imi da dreptul la loc de parcare.

Penibil. Dar nu e nici o problema. Zilele astea ma duc si eu pe la Universitar, sa fiu mana a doua pe la operatii, ca asa am senzatia, sunt tare priceput la medicina. Cel putin la fel de bun ca primarul la urbanism.

No Responses

  1. lukuk says:

    Cred ca cel mai corect este asa:fiecare apartament are dreptul la un loc de parcare sau max 2!daca ai masina pe firma e ok poate sa fie si masina lu unchisu din sonchuta nare treaba ..iar adimistratia financiara sa emita pt fiecare an un tichet care sa se ataseze in geam cum ca ai drept de parare acolo ..inacelasi timp sa angajese oamnei care patruleaza si da amenzi …vezi cum este in uk ..pune vreunu masina in alta parte sa vezi amenda ceti iei si te saturi ,asa ca devii civilizat !!!

  2. eu says:

    Sunt de acord, masinile de la firma pot fi parcate si in alta parte decat in fata blocului (e pe firma – nu conteaza)

  3. Vlad24 says:

    Salut,
    Sunt de acord cu aceasta “reglementare” si voi spune si de ce : Sunt foarte multi oameni ce au masini de firma dar si masini personale.Iar cu cele personale circula din an in Paste.Ai masina de firma?Circula cu ea in interes de servici..si in rest cu cea personala.Adica sa o lase la firma dupa incheierea programului.Da, cei care au firma cu sediul social acasa e alta ordine de idei.Multi nu au loc de parcare din cauza celor care au masina personala + una de la servici.
    Cu stima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.