Mercedes clasa E? Masina geniala!

Dar, ce folos ca masina e minunata, daca reprezentantii PR isi trag acronimul din prostie? Dezinformarea si minciuna sunt la ordinea zilei, din pacate, dar, intrucat eu unul nu o sa am bani de Mercedes clasa E niciodata, nu vad nici o problema… Sa fie la ei acolo!

Cica au lansat azi noul model clasa E, lansare mare, cu bloggeri, jurnalisti din presa auto. Eu nu am fost, de unde rezulta ca nu sunt jurnalist auto si nici blogger. Tot e bine, macar am aflat foarte rapid, de pe un blog, ca motorul diesel de la clasa E are 3,5l cilindree!?!

Informatia e cu atat mai valoroasa, cu cat bloggerul respectiv era prezent la test, deci am aflat ceva nou, direct de la fata locului. Acum o sa scriu un mail catre sefii de la Mercedes, sa afle si ei ce motoare mai au masinile lor.

Sunt sigur ca si agentia de comunicare ce s-a ocupat de trimiterea invitatiilor va gasi extrem de valoroasa aceasta informatie. Mai ales ca noul Mercedes clasa E NU are motor de 3,5l diesel, ci de 3,0l diesel (cu denumirea de 350 CDI).

Presimt ca bloggerul, foarte respectabil de altfel, va spune ca greseala a fost de fapt un viral si uite ce repede a sarit jurnalistul la gatul lui. Cu alte cuvinte, viralul a avut efect… Sau va corecta greseala si va recunoaste, pentru ca, din cate am vazut eu e un tip care se respecta si nu e chiar un oarecare printre bloggeri.

Problema mea e alta. Voi, cei ce va ocupati “oficial” de marca Mercedes, de ce nu va corectati greselile? Sunteti infatuati si obtuzi, nu pentru ca ati invitat un blogger, trebuia sa invitati mai multi, doar eu stiu cel putin 5 care meritau, dar nu va bateti joc de ceilalti jurnalisti specializati, cel putin unii au inventat domeniul auto in presa din Romania. Si, in plus, cunosc exact cilindreea unui motor si denumirea corecta a modelului…

PS Scuze ca nu dau link direct catre blog. Nu dau din doua motive: o data pentru ca nu vreau sa se simta jignit respectivul blogger, asta se numeste bun simt. Al doilea motiv: daca eu intru sa comentez pe un blog oarecare si pun si site-ul meu, comentariul mi se taie, ca fac spam sau incerc sa imi fac trafic pe spinarea blogului, asa ca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.