Miorita cu prosti

George (Gigi) Becali a fost condus la politie cu 30 de mascati, presa si alai de girofaruri, pentru o acuzatie cel putin ciudata. Mai exact, se pare ca hotii care i-au furat masina Mercedes in ianuarie, au facut plangere la politie ca GB i-a sechestrat si batut. Politia nu a solicitat printr-o adresa prezenta lui GB la politie pentru cercetari.

Nu, a venit cu show si mascati si l-a ridicat, i-a incalcat proprietatea, pentru crima de a se fi aparat de hoti. Stim cine e GB. Nu e curat poate. Dar politia a aratat astazi ca GB e mai spalat decat ea.

O singura intrebare am. Hotii, unde sunt? Sunt in arest? Nu. Aha. Beau cafeaua si se uita la GB la stiri. Sesizati ceva in neregula? Daca nu, sa facem o mica recapitulare.

Ti se fura masina. Prinzi hotul, ii arzi o mama de bataie si il lasi sa plece. Ti-ai recuperat masina, nu faci plangere la politie. Hotul scapa, asteapta 30 de zile ca asa e legea, face el plangere la politie. 30 de mascati te salta din casa in viul noptii, ca la circ. O fi bine? O fi rau?

Un lucru pot sa le spun celor ce au facut plangere impotriva lui GB. Ati avut noroc. Sesizati timpul trecut pe care l-am folosit. GB va iesi si acum nevatamat. Si, cu siguranta va repeta ce a facut cand i s-a furat masina.

Va chema baietii si ii va trimite dupa voi. Dupa care nu se va mai auzi nimic, nu vor mai fi plangeri la politie, nici circ. Poate va pune cineva lumanari la mormant. Asta daca aveti noroc. Si, in cel mai bun caz, politia va cauta faptasii, insa nu in Pipera, ci doar teoretic. Caci practic, astazi, politia romana a aratat cine este, pe cine reprezinta si de cine asculta. Hotii, da, hotii striga hotii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.