BMW X3 2.0d si Andreea Esca

Andreea Esca a schimbat masina practica, de oras, cu un model X3 mai bine adaptat sezonului care incepe, ce aduce mai multe optiuni de calatorie pentru familiile cu copii. Automobilul inlocuieste modelul BMW Seria 5 Touring folosit anterior de vedeta.

Pretul de pornire al BMW X3 este de 30.150 euro fara TVA, iar modelul condus de Andreea Esca, X3 xDrive 2.0d, pleaca de la 32.850 euro fara TVA. Pentru un plus de confort, masina cu transmisie automata este dotata cu volan sport multifunctional imbracat in piele, scaune sport incalzite pentru sofer si pasagerul din dreapta, sistem de spalare a farurilor, senzori de parcare, senzor de ploaie, aer conditionat automat, compartimente de stocare suplimentare.

BMW X3 este unul dintre cele mai apreciate modele BMW din Romania, fiind preferat pentru nenumaratele oportunitati de transport oferite. Usor de manevrat si descurcandu-se fara probleme in traficul din orasele aglomerate, masina este ideala atat pentru drumurile zilnice, cat si pentru evadari din oras alaturi de familie si numeroasele bagaje.

Andreea Esca explica: „Am mai folosit BMW X3 si s-a dovedit a fi o masina idela pentru calatoriile alaturi de familie. Cu toate astea, are dimensiuni potrivite si pentru oras, mi se pare o masina completa.” Totul in deplina siguranta a unui BMW si cu nelipsita placere de a conduce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.