HAPPY CARD: calitate la jumatate de pret!

Inceputa in urma cu putin timp, in cadrul Dab Auto Serv, service autorizat Hyundai, mai exact din data de 16-03-2009, promotia HAPPY CARD consta intr-un card ce ofera detinatorului un tarif redus cu 50% la manopera pentru operatiunile de mecanica efectuate in service. Promotia avea prevazuta si o data finala, in 01-09-2009, insa interesul deosebit manifestat fata de aceasta promotie ne provoaca sa ne gandim la o extindere a termenului de valabilitate a ofertei.

Practic, clientul vine la service, efectueaza o revizie sau isi rezolva o problema la automobil, la tariful standard, este preluat in baza de date cu clienti si primeste un HAPPY CARD, card ce poate fi folosit la urmatoarea vizita in service. Cardul se personalizeaza pe loc, cu numarul de inmatriculare al autovehiculului si contine un cod de bare unic, ce permite operarea mult mai rapida in sistemul informatic de gestiune a clientilor.

La fiecare sosire in service, o simpla scanare a cardului introduce automat in sistem datele de indentificare ale autovehiculului si posesorului sau.

Efectiv, cardul permite o reducere a timpului de procesare a fiecarui client, gestionarea complet automatizata a bazei de date cu clienti, precum si un tarif de manopera la mecanica redus cu 50 de procente. Sunt avantaje importante, atat pentru client, care simte ca i se respecta timpul si banii, cat si pentru Dab Auto Serv, prin eficientizarea activitatii de service si fidelizarea clientilor.

Ponderea manoperei in totalul costului unei revizii sau operatiuni de mecanica nu este foarte ridicata, totusi o reducere de 50 la suta poate fi deosebit de atragatoare, mai ales in cazul unor operatiuni care au un timp normat de executie ce se intinde pe mai multe ore.

Clientii care au facut reparatii similare in alte service-uri s-au declarat foarte multumiti de pretul final si calitatea lucrarilor realizate la Dab Auto Serv, un fapt imbucurator fiind ca printre clientii fideli se numara si locuitori ai altor judete, unele aflate la o distanta apreciabila de Bucuresti.

In esenta, asa cum ii spune numele, HAPPY CARD ii face pe clientii nostri fericiti, iar pe noi nu poate decat sa ne bucure si sa ne ajute totodata in bunul mers al afacerii.

“Multi clienti au migrat catre noi pentru ca aveam un tarif avantajos al orei de manopera in service. Fata de un standard in reteaua de marca de 130 lei/ora de manopera pentru operatiunile de mecanica, noi practicam un tarif de doar 90 lei/ora de manopera.

Vazand cat de mult este apreciata calitatea lucrarilor efectuate in service, faptul ca tariful este convenabil si clientii foarte multumiti, ne-am gandit sa le dublam interesul: avem o oferta speciala prin care reducem tariful de manopera la jumatate, adica la 45 lei/ora, probabil cel mai mic tarif practicat in Romania…”, a subliniat dl. Daniel Bujor, Director Dab Auto Serv, service autorizat Hyundai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.