Coloana fara sfarsit Opel Felix

Circa 100 de autoturisme Opel din 25 de judete ale tarii au participat in weekendul incheiat, la “Coloana fara sfarsit”, cea mai lunga coloana de masini Opel. Coloana s-a deplasat pe traseul: Complexul Verdi din Baile Felix – Sanmartin – str. Ogorului – str. Santandreiului – str. Ovid Densusianu – b-dul Stefan cel Mare – b-dul Magheru – Calea Clujului – Reprezentanta Opel West. Participantii la Editia a III-a a FelixOpel au dorit sa-si arate in acest fel pasiunea pentru masinile Opel.

Multi dintre membrii clubului Opel au venit la Oradea insotiti de familii, pentru a imbina utilul cu placutul: pe langa participarea la evenimentele clubului, multi au profitat de aceasta vacanta pentru a vizita imrejurimile si alte atractii turistice din Bihor (Pestera Ursilor, Ghetarul de la Scarisoara).

Acesta a fost si cazul familiei Chiriac din Constanta, proaspat membra a Clubului. Danut Chiriac a venit insotit de sotia Florentia si fiica lor Daria, in varsta de numai 8 luni – cel mai tanar membru al Clubului.

“Sunt posesor de Opel din 2007. Am ales aceasta marca pentru ca este accesibila, usor de intretinut si nu in ultimul rand este nemteasca. Voiam sa aflu cat mai multe despre noua mea masina, astfel ca am ajuns sa gasesc pe internet Clubul Opel si m-am inscris ca membru.

E placut sa ai cu cine discuta despre masina, dar si sa primesti sfaturi utile in cazul in care ai nevoie. Intalnirea de la Oradea a fost pentru noi o ocazie buna de a cunoaste personal si alti proprietari Opel, in plus, am putut sa ma conving de capacitatile masinii mele pe diverse tipuri de drum. Cu siguranta vom reveni si la anul”.

“Ne-a bucurat nespus de mult acest eveniment. Cea mai mare multumire a fost sa vedem oameni care-si iubesc masinile si mai presus de toate vor sa impartaseasca acest lucru.” a declarat Dl. Lajos Szekely, director general Grup West, dealer autorizat Opel.

Opel a salutat aceasta inititiva si tine sa multumeasca tuturor fanilor marcii. “Este un sentiment cu totul deosebit sa vezi o astfel de coloana si vreau sa le multumesc tuturor celor care au facut posibil acest lucru. Sunt nerabdator sa aflu parerile clientilor despre noul Astra, model pe care-l vom aduce in Romania la inceputul anului urmator si la conceperea caruia am incercat sa fim cat mai aproape de sufletele clientilor nostri” a afirmat Constantin Avromescu, directorul reprezentantei Opel in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.