Renault Fluence: lansat in Romania

La mai putin de o luna dupa prezentarea sa in premiera internationala, care a avut loc la editia 2009 a Salonului Auto de la Frankfurt, Renault Fluence este disponibil deja pentru clientii din Romania. Cu o lungime de 4,62 metri, adica 12 cm in plus fata de predecesorul sau, Mégane Sedan, Renault Fluence devine cel mai mare model din clasa compacta.

Acest avantaj se traduce printr-un confort interior deosebit, din punctul de vedere al spatiului oferit pasagerilor. Fluence este “best in class” pentru cotele de habitabilitate fata, spate si raza la genunchi pentru ocupantii locurilor din spate.

Calitatea, confortul si siguranta sunt pe masura aspectului exterior si la inaltimea standardelor Renault. Raportul pret-calitate reprezinta, de asemenea, un atu foarte important: la un pret de pornire de 12.900 euro cu TVA (oferta de lansare), Renault Fluence propune o dotare standard foarte competitiva care cuprinde, printre altele, ABS cu EBV si AFU, 6 airbag-uri, computer de bord, aer conditionat, geamuri electrice, radio CD cu MP3, inchidere centralizata. Garantia este de 4 ani sau 100.000 km.

La lansare, gama Fluence cuprinde trei motorizari: 1,6 16V 110 CP; 1,5 dCi 85 CP si 1,5 dCi 105 CP. Pentru propulsorul pe benzina 1,6 16V 110 CP este disponibila si transmisia automata BVA. Cele patru versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si Privilege satisfac orice exigenta in materie de confort si siguranta. Distingandu-se si printr-un design elegant, seducator, noul model Renault constituie o oferta irezisitibila pentru segmentul C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.