Vodafone McLaren Mercedes si X-Trade Brokers anunta un parteneriat istoric

X-Trade Brokers, formator de piata si casa de brokeraj pe pietele valutara, de capital, de marfuri si monetara a incheiat un parteneriat istoric cu echipa de Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes.

X-Trade Brokers devine, astfel, prima companie de profil, cu prezenta si in Romania, care semneaza un parteneriat cu Vodafone McLaren. Sigla companiei (‘XTB’) va aparea atat pe costumele campionilor mondiali Jenson Button si Lewis Hamilton, cat si pe masca superioara a motorului bolidului de Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes MP4-25.

Vodafone McLaren Mercedes este una dintre cele mai de succes echipe din Formula 1, cu 20 de victorii in Campionatul Mondial, din anul 1966- cand echipa s-a alaturat campionatului- si pana in prezent. In 2010, Vodafone McLaren Mercedes devine prima echipa de Formula 1 cu doi campioni mondiali in componenta sa: Jenson Button si Lewis Hamilton.

“Valorile X-Trade Brokers sunt succesul, prestigiul si calitatea de a fi cei mai buni in ceea ce facem. Acesta este motivul pentru care am ales ca Vodafone McLaren Mercedes sa ne reprezinte in fata lumii: succesul este fundatia Vodafone McLaren Mercedes, iar cele doua companii se potrivesc perfect in viziune”, a declarat Victor Safta, Director General X-Trade Brokers Romania.

“Cand am inceput sa ne gandim la o sponsorizare, am cautat cu atentie un sport si o echipa care sa exprime cat mai fidel standardele noastre de profesionalism, inalta tehnologie si viteza de actiune. Vodafone McLaren Mercedes intruneste intru totul criteriile noastre si ne ofera posibilitatea de a ne promova brand-ul la adevarata valoare.

Parteneriatul nostru cu Vodafone McLaren Mercedes marcheaza o noua etapa in dezvoltarea companiei noastre. Este o etapa importanta si pentru piata financiara romaneasca, al carei potential a fost subestimat”, a continuat Victor Safta.

“Adaugarea X-Trade Brokers pe lista noastra de parteneri de renume mondial este o confirmare a apetitului crescand pentru Formula 1 si pentru echipa Vodafone McLaren Mercedes”, a declarat Jonathan Neale, Managing Director al McLaren Racing.

“Din pozitia de echipa internationala de Formula 1, suntem mandri sa avem parteneriate cu companii din mai multe tari si cu domenii de activitate variate. Sosirea X-Trade Brokers este nu numai o veste excelenta pentru Vodafone McLaren Mercedes, dar si un semn de dezvoltare a afacerilor din Europa Centrala si de Est.

Noi, la Vodafone McLaren Mercedes facem intotdeauna eforturi si ne asiguram ca partenerii nostri obtin rezultate imbatabile din colaborarea cu noi si ca parteneriatele noastre sunt o conlucrare de idei si obiective cu beneficii mutuale rezultate intr-o imbinare perfecta de triumf sportiv si succes comercial”, a concluzionat Neale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.