Diagnoza auto

Exploreaza starea tehnica a masinii tale, folosind puterea sistemelor de diagnoza auto profesionale marca Nextech! De la producatorul celor mai bune aparate de diagnoza OEM, folosite de producatori auto internationali si service-uri independente din intreaga lume, Nextech Diagnostic Systems, un uimitor aparat de ultima generatie, Carman Scan Lite, va sta acum la dispozitie!

E greu sa precizam ce stie sa faca. Daca tii la masina ta, trebuie sa afli chiar tu cat de capabil este! Poate arata si schimba multe. In automobilele moderne pot exista zeci de computere interconectate cu zeci sau sute de senzori si mecanisme ultrasofisticate, care au nevoie sa functioneze impecabil.

Carman Scan Lite este solutia optima. “Regele” aparatelor de diagnoza auto pentru automobile de provenienta asiatica arata ce poate si pentru toate autoturismele europene sau americane! Stie chiar si TPMS…

Nu stii cum functioneaza masina ta cu un filtru de aer sport? Nu-i nimic, poti face o comparatie, cu grafice, cu tot ce trebuie. Ai becuri martor aprinse pe bord desi masina pare sa mearga normal? Vrei sa modifici parametrii masinii sau sa vezi si sa stergi coduri de eroare, defectiuni, resetezi intervale de service, sa verifici un automobil inainte de cumparare, etc? Nu poti schimba placutele de frana la Passat fiindca nu poti desface etrierii electrohidraulici sau vrei sa calibrezi volanul? Stie Carman Scan Lite… Dar oare cate stie sa faca un Scan Lite?

Exemple de tarife:
– Diagnoza completa (citire toate modulele de pe vehicul): 100 lei
– Citire/stergere coduri eroare DTC: 50 lei
– Activare functii user/ascunse: 50 lei
– Scanare module individuale: 50 lei
– Alte functii: de la 50 lei
– Taxa deplasare la vehicul imobilizat: 80 lei (Bucuresti)

Lista de aplicatii (vehicule, facilitati, etc.) o puteti vizualiza aici.

Intrebari frecvente
I: Cat dureaza o diagnoza?
R: Uzual circa 30 de minute, in cazuri mai complexe poate dura chiar si 2 ore.

I: Dupa diagnoza masina va fi reparata?
R: Nu, diagnoza este doar o consultare a sistemului electronic de diagnosticare al automobilului. Consultatia va indica doar cauzele defectarii autoturismului. Reparatia se va face intr-un service auto specializat pe baza recomandarilor si constatarilor dupa diagnoza.

I: Stergerea erorilor garanteaza faptul ca nu vor reaparea?
R: Nu. Stergerea erorilor poate fi doar temporara in unele cazuri. Daca defectiunea care a cauzat eroarea persista, atunci eroarea va fi stocata din nou in memoria computerului masinii.

I: Cum aflu daca masina mea e compatibila cu aparatul?
R: Exista o lista cu toate masinile pentru care aparatul poate efectua diagnoza. Consultati lista si veti vedea inclusiv operatiunile pe care le poate face.

I: Facilitatile oferite de aparat sunt similare aparatelor OEM (echipamentul de service dedicat fiecarei marci)?
R: Nu. Cel mai bun si complet aparat de service este cel OEM. Cu toate acestea, Carman Scan Lite ofera nivel aproape de OEM pentru Hyundai, Kia si modelele japoneze, precum si facilitati foarte bune pe restul modelelor.

NOTA: SERVICIUL NU MAI ESTE DISPONIBIL

One thought on “Diagnoza auto

  1. Mada

    nu functioneaza site-ul cu lista de aplicatii: This site can’t be reached

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.