Peste 33.000 de comenzi pentru noul Hyundai ix35 in prima luna

Hyundai a anuntat inregistrarea a peste 33.000 de comenzi pentru noul ix35 la nivel european, depasindu-se astfel asteptarile producatorului. Lansat pentru public in varianta de productie cu ocazia Salonulu Auto de la Geneva, interesul pentru ix35 s-a dovedit unul major, clientii europeni fiind determinati sa achizitioneze acest nou SUV dinamic, apartinand segmentului de clasa C.

ix35 vine insotit de pachetul de servicii unic pe piata “Triple 5” si a atins intr-o singura luna aproximativ 70% din cifrele anuale de vanzari propuse. Reactia pozitiva a clientilor la adresa noului model a incantat echipa europeana de management Hyundai.

“Am anticipat ca ix35 va atrage publicul larg pentru ca pune la dispozitie un pachet extrem de atractiv mai ales pentru clientii europeni, reprezentand de asemenea o noua abordare pentru SUV-urile marca Hyundai,” a declarat Allan Rushforth, Vice-Presedinte al Hyundai Motor Europe.

“In acest sens, am stabilit pentru noul model o tinta de vanzari ambitioasa, insa cererea reala a fost una coplesitoare, cu un nivel ridicat de interes atat din partea proprietarilor de Hyundai, cat si din partea potentialilor noi clienti ai marcii.”

“Se pare ca ne vom depasi target-ul de vanzari pentru 2011 pana la sfarsitul anului in curs, daca luam in considerare faptul ca vom adauga noi motorizari pana in toamna. Cifrele de vanzari ix35 pentru acest an vor juca un rol cheie in atingerea cotei de piata propuse pentru 2010,” a adaugat acesta.

In 2009 Hyundai a inregistrat o crestere la nivelul cotei de piata in vanzarile de autovehicule noi, atingand nivelul de 2,4% si estimeaza o cota de 2,75% pentru anul 2010.

Pe langa faptul ca a fost creat pentru a veni in intampinarea cerintelor si stilului de viata dinamic, specific soferilor europeni si a familiilor acestora, oferind mai mult stil, mai mult spatiu, echipament imbunatatit si motorizari eficiente, ix35 reprezinta modelul caracterizat de atributul prim: primul Hyundai la nivel european ce prezinta limbajul de design ‘fluidic sculpture’; primul Hyundai construit in Europa, primul model ce include pachetul Triple 5.

Inegalat de concurenta europeana, pachetul Triple 5 ofera clientilor europeni siguranta extrema, prevazand modelul ix35 cu servicii post-vanzare de cea mai inalta calitate. Pachetul include 5 ani de garantie integrala, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari periodice gratuite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.