Criza naste solutii interesante la GM

Nu stiu daca sunt primul care a observat noile jante din aliaj prezente pe unele modele din gama Opel si Chevrolet. Arata foarte bine de la distanta si impresia se mentine si cand te apropii mai mult. Pana cand, la o analiza mai atenta iti dai seama ca de fapt sunt capace de roti montate pe jante de tabla!

Bine, o sa spuneti ca sunt in urma, ca multi au jante de tabla si capace care imita jantele din aliaj. Dar nu, ceea ce e deosebit aici este altceva. Janta de tabla este modelata special dupa capac si permite vizualizarea elementelor de franare (disc-etrier) exact ca la o janta din aliaj. Studiati pozele si o sa intelegeti. Bravo GM, idee de mare efect pentru bugetele reduse!

PS Pentru neincrezatori, in prima poza exista un “mic” amanunt care arata clar ca avem de a face cu o janta de tabla. Si daca nu e suficient, va spun eu ca asa e, m-am uitat cu atentie…

3 Responses

  1. Adam Robert says:

    @auretu Ma tem ca nu erau din 2004, in 2005 am cumparat eu Opel si nu aveau asa ceva pe nici o dimensiune. Nu contest insa ca pot fi din 2009 – oricum eu acum le-am observat… Si cred ca sunt primul care a scris despre ele.

  2. falcons says:

    Parbrize , lunete , geamuri laterale – http://www.falconsauto.ro

  3. auretu says:

    Imi pare rau pentru tine daca abia acum ai observat, dar jantele de tipul acesta se numesc Design/Structure si sunt pe gama Opel inca din 2004, pe dimensiune de 16″, si din 2009, cu lansarea Insignia, pe dimensiune de 17″.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.