Siguranţă totală de la Opel

Garanţie extinsă pentru 12, 24 sau 36 de luni

Pe lângă garanţia standard a producătorului, posesorii automobilelor Opel au posibilitatea de a-şi extinde perioada acoperită de beneficiile garanţiei. Astfel, se poate ajunge până la o perioadă de 5 ani fără griji.

Această ofertă este însoţită de trei avantaje majore: garanţia este transferabilă la vânzare, este valabilă atât în România, cât şi în afara ţării, iar operaţiunile de service se realizează numai la reparatorii autorizaţi si numai cu piese originale.

Asigurare CASCO în parteneriat cu Generali Asigurări

Opel a inaugurat un nou tip de produs al Generali Asigurări, dedicat exclusiv clienţilor proprietari de autovehicule marca Opel. Proprietarii beneficiază astfel de reducere de până la 25% la asigurarea CASCO. Mai mult, viitorii clienţi vor beneficia şi de reparaţii fără franşiză în cazul daunelor de peste 500 euro. Toate operaţiunile sunt efectuate în atelierele service autorizate Opel, cu piese originale.

Costurile cu poliţa RCA sunt, de asemenea, reduse pentru posesorii de Opel şi pot ajunge până la discounturi de 25%. În plus, clienţii care deţin CASCO şi RCA de la Generali Asigurari primesc valabilitate extinsă a poliţei CASCO în toată Europa, fără costuri suplimentare.

Programul permanent Service 4+

Cu câteva luni în urmă, Opel a anunţat debutul programului Service 4+ pentru clienţii ai căror maşini au mai mult de 4 ani.  Numărul de modele la care se aplică este în continuă creştere. Pe lângă cele mai populare motorizări Astra şi Corsa disponibile chiar de la început, programul include acum noi propulsoare. Este o ofertă permanentă, pe termen nelimitat, pentru o serie de operaţiuni de service realizate la dealeri autorizaţi din România.

Sunt incluse cele mai frecvente intervenţii oferite la preţuri recomandate foarte competitive, indiferent de dealerul Opel inclus în program. Manopera este, de asemenea, inclusă în preţul comunicat, iar la intervenţii se utilizează exclusiv piese de origine şi ulei GM.

Mai mult, orice automobil Opel se încadrează în acest program, indiferent de ţara de unde au fost achiziţionat. Aplicarea Service 4+ nu necesită înregistrare prealabilă sau cost suplimentar. Un pachet service complet include ulei, filtru ulei, garnitură, bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polen, verificare frâne şi manopera şi are preţul maxim de 499 lei, TVA inclusă, folosind ulei full sintentic 5W30.

Toate informaţiile de preţ pentru modelele incluse în program sunt disponibile online, pe www.opel.ro.

Călătorii în Europa fără grija automobilului

Proprietarii maşinilor Opel au posibilitatea de a opta pentru un serviciu care le asigură siguranţa totală a călătoriilor în străinătate. Un cost anual plecând de la numai 12,19 euro, TVA neinclusă, acoperă costurile serviciilor pentru: asistenţă mobilă, remorcare la cel mai apropiat dealer Opel, închirieri de autovehicule, transport spre sau dinspre casă, cazare în regim hotelier, ridicarea autovehiculului.

Zona acoperită de produsul “Lifetime Mobility” oferit de Opel include toate ţările din aria geografică a Europei şi este identică cu cea la care se aplică Opel Assistance, oferita pentru primul an de garanţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.