Patru motoare eficiente pentru noul Kia Picanto

New-Kia-Picanto-(action)– Emisii scăzute şi consum mic
– Confort de clasă superioară şi dotări de siguranţă de top
– Premieră mondială pe 1 marie la Salonul Auto de la Geneva

Clienţii Kia vor beneficia de o maşină cu emisii de CO2 sensibil reduse şi cu consum scăzut atunci când noua generaţie de Picanto, hatchbackul de segment A de la Kia, va fi comercializată.

Având premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie, noul Picanto a fost creat şi desenat astfel încât să inspire soliditate şi maturitate. Mai lung decât modelul anterior şi cu un ampatament mărit, noul Picanto promite mai mult confort pentru pasageri şi o creştere cu 27% a spaţiului pentru bagaje. Oferit pentru prima dată în două versiuni de caroserie (trei şi cinci uşi), este pregătit să-şi redefinească poziţia în segment şi să fie un vehicul competitiv.

Cumpărătorii noului Picanto vor putea să aleagă din patru motorizări supereficiente – trei versiuni de 1 litru, în trei cilindri (benzină, flex fuel şi bi-fuel) şi un motor 1.2 litri în 4 cilindri pe benzină – în funcţie de piaţa pe care este comercializată maşina.

Puterile motoarelor variază între 69 şi 85 CP, cu cupluri plasate între 94 şi 121 Nm. Emisiile de CO2 sunt sensibil reduse, astfel încât se încadrează între 95 şi 105 g/km. Motorul bi-fuel de 1 litru va genera 82 CP şi un cuplu de 94 NM. Consumul va varia între 4.2 si 5.9 litri la 100 km.

În Europa, toate modelele vor beneficia de tehnologia ISG. Datorită acesteia, emisiile de CO2 se vor plasa între 90 şi 100 g/km, iar consumurile între 4.1 şi 5.6 litri.
Motoarele vor fi cuplate la cutii de viteze manuale în 5 trepte sau automată în 4 trepte, în funcţie de piaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.