Finala regională Top Team 2011, organizată în România

Scania Top Team 2011Sâmbătă, 5 februarie, a avut loc la Bucureşti finala regională a Top Team 2011, o competiţie internă regională desfăşurata de producătorul suedez de camioane Scania, cu scopul de a stimula perfecţionarea continuă a angajaţilor săi.

Trofeul finalei regionale a fost câştigat de echipa “Blue Sharks” din Bucureşti, care şi-a măsurat forţele cu alte 3 echipe din România şi 2 echipe din Bulgaria.

Iar provocările nu se opresc aici pentru angajaţii Scania care au obţinut locul I. Performanţa obţinută în cadrul finalei regionale le dă acestora posibilitatea de a participa la finala europeană Top Team de la Bruxelles, ce va avea loc în perioada 13-15 mai 2011.

Nici celelalte echipe participante nu au plecat acasă cu mâna goală. Echipele de pe locul 2, a doua echipă din Bucureşti şi echipa din Burgas, au primit obiecte promoţionale şi accesorii Scania în valoare de 500 de euro, iar următoarele clasate au obţinut premii în valoare de 100 de euro.

Echipele au fost formate din angajaţi ai service-urilor Scania şi au avut de înfruntat probe atât teoretice cât şi practice care au constat în identificarea şi rezolvarea unor defecte ale camioanelor.

De asemenea, odată cu finala regională Top Team, evenimentul de sâmbătă a însemnat şi debutul unui alt proiect important iniţiat de Scania România. Compania a donat Universităţii Politehnice din Bucureşti un motor şi o cutie de viteze ce vor fi folosite pentru pregătirea studenţilor în laboratoarele Universităţii.

Donaţia, ce marchează începutul unei colaborări pe termen lung cu Universitatea Politehnică din Bucureşti, a fost primită de unul dintre cei mai renumiţi specialişti ai instituţiei, Prof. Dr. Ing. Cristian Andreescu, Şeful Catedrei Autovehicule Rutiere din Facultatea de Transporturi.

Scania România investeşte astfel nu numai în perfecţionarea profesională continuă a personalului său, ci şi în formarea iniţială a potenţialilor angajaţi.

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internaţională de aproape 120 de ani şi îşi desfăşoară activitatea în peste 100 de ţări, având aproximativ 35.000 de angajaţi. În România compania este prezentă din 1999.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.