Federal-Mogul introduce gama de plăcuţe de frână Wagner pe piaţa din România

Conferinta-presa-Lansare-placute-WagnerCompania Federal-Mogul a lansat azi binecunoscuta marcă de plăcuţe de frână Wagner™ pe piaţa din România. Decizia vine din dorinţa de a servi nevoilor atelierelor auto şi consumatorilor care cer tehnologii de înaltă calitate pentru plăcuţe de frână destinate celor mai populare modele de autovehicule.

Lansarea a avut loc in cadrul unei conferinţe de presă la care au participat Rostislav Psota – Marketing Manager Federal-Mogul, Europa Centrală şi de Est, Corneliu Preda – Country Manager Federal-Mogul pentru România & Moldova, Gabriel Zane – Marketing Manager Auto Total şi František Kepka – Technical Manager Federal-Mogul.

Tot în cadrul conferinţei, Gabriel Zane, Marketing Manager AutoTotal a prezentat noua promoţie Ferodo destinată service-urilor şi magazinelor de piese auto. Concurând între 7 aprilie şi 7 iulie într-un joc de curse online, participanţii au ocazia să câştige ipad-uri, iphone-uri, un weekend de lux la Monaco sau marele premiu, un Fiat Abarth 500.

Cu o tradiţie de peste 110 ani, marca Wagner este, practic, sinonimă cu inovaţia în sistemul de frânare. Cele aproximativ 150 de brevete cu acest nume acoperă aproape orice componentă dintr-un sistem de frânare pentru vehicule uşoare sau comerciale.

Iniţiativa susţine angajamentul Federal-Mogul (NASDAQ:FDML) de a ajuta distribuitorii şi atelierele auto să profite de fiecare oportunitate de reparaţie a frânelor. Spre deosebire de alte oferte din gama medie a plăcuţelor de frână, noul program Wagner combină una dintre cele mai fiabile mărci de pe piaţa mondială cu o varietate de materiale de fricţiune şi modele de plăcuţe eficiente şi exclusive.

Silvano Veglia, director pentru produse de frânare la Federal-Mogul Europa, Orientul Mijlociu şi Africa spune: „Niciun alt furnizor pentru OE sau aftermarket nu poate egala calitatea, performanţa şi valoarea reprezentate în portofoliul global de frânare al Federal-Mogul”. „Marca noastră Ferodo – preferata OE – este prima alegere a clienţilor care caută cea mai bună soluţie de frânare. Noua gamă de plăcuţe Wagner™ va oferi o alternativă excelentă pentru clienţii sensibili la preţ, care necesită totuşi o reparaţie de înaltă calitate.”

Una dintre cele mai populare alegeri ale consumatorilor şi mecanicilor din America de Nord, gama de plăcuţe Wagner™ cuprinde peste 20 de materiale de fricţiune avansate, adaptate perfect la cerinţele unice ale fiecărui model de autovehicul. Fiecare plăcuţă Wagner este proiectată pentru a oferi performanţă de frânare superioară şi rezistenţă excelentă la încălzire, într-o varietate de condiţii de utilizare.

Plăcuţele aprobate R90 au plăcile de bază executate la cote şi forme foarte precise, ceea ce asigură o aşezare perfectă în etrier. Această însuşire asigură un zgomot redus la frânare, o puterea excelentă de oprire şi o durată lungă de viaţă a plăcuţelor. Pentru a facilita reparaţiile, Federal-Mogul ambalează fiecare produs Wagner cu accesoriile şi echipamentele necesare unei reparaţii rapide şi sigure.

Veglia: „Prin alegerea plăcuţelor de frână Wagner, atelierele nu vor fi nevoite să coboare nivelul de calitate optând pentru un produs inferior care ar reduce gradul de loialitate și satisfacţie al clienţilor lor. Fiecare plăcuţă Wagner este proiectată şi fabricată conform facilităţilor ultramoderne ale Federal-Mogul şi satisface cerinţele noastre stricte de control al calităţii, la standard OE.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.