Super ofertă pentru asigurarea locuinţei de la 31 de euro pe an

Cu trei luni înainte de expirarea termenului limită pentru încheierea poliţei obligatorii pentru asigurarea locuinţelor (15 iulie 2011), Stategic Insurance Broker vine cu o super ofertă pentru asigurarea facultativă a locuinţei.

Potrivit art. 3 alin. (9) din Legea 260/2008, republicat 2011, privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren sau inundaţiilor, persoanele care au incheiată o asigurare facultativă a locuinţelor care să acopere toate riscurile prevăzute în asigurarea obligatorie nu trebuie să mai încheie o asigurare obligatorie.

Poliţa pentru locuinţă şi bunuri de la Euroins cuprinde o plajă mai mare de riscuri asigurate (inclusiv cele obligatorii) la valoarea declarată de proprietar.

Riscuri asigurate

În primul rând sunt acoperite pagubele materiale cauzate de catastrofe şi dezastre naturale:

* cutremur de pământ;

* inundaţie din cauze naturale;

* alunecare de teren;

* furtună.

De asemenea, poliţa Euroins acoperă, printre altele, pagubele înregistrate din cauza incendiilor, exploziilor sau a căderii accidentale a unor corpuri (copaci, stâlpi etc.). Printre alte riscuri suplimentare sunt introduse fenomenele atmosferice, avariile accidentale ale instalaţiilor de apa, furt sau vandalism.

Care sunt primele anuale plătite?

Asigurarea locuinţei se face la valoarea declarată de asigurat care reprezintă valoarea de înlocuire sau valoarea de piaţă. De asemenea, asiguratul poate opta şi pentru o sumă asigurată a bunurilor. Prima de asigurare poate fi plătită integral sau în patru rate egale.

Astfel, pentru o locuiţă cu o valoare estimată la 50.000 de euro, se va plăti o primă anuală de 31 de euro. Impărţită în patru rate, suma plătită trimestrial este de 7,75 de euro.

De asemenea, la o valoare estimată de 75.000 de euro, prima anuală este de 55 de euro. Suma plătită trimestrial este de 13,75 de euro.

Pentru 100.000 de euro suma asigurată proprietarul va plăti o primă anuală de 81 de euro, adică 20,25 de euro pe trimestru.

Preţurile exemplificate mai sus sunt calculate cu un discount de aproximativ 15% faţă de tarifele practicate de asigurator oferit din comisionul Stategic Insurance Broker.

De asemenea, exemplele sunt valabile pentru locuinţele construite după anul 1977. Pentru locuintele constrituite între 1940 si 1977 primele de asigurare exemplificate se majorează cu 10%.

Serviciile de intermediere practicate de Societatea Stategic Insurance Broker, precum şi cele de livrare sunt gratuite şi nu au în componenţă costuri ascunse.

Strategic Insurance Broker este dezvoltatorul platformei www.rcasuperieftin.ro, prin care puteţi achiziţiona un RCA valabil în 2011 la cele mai mici tarife. RCA super ieftin practică cele mai mari reduceri la poliţele RCA, acestea putând ajunge până la 10%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.