Navon cu iGO 8, disponibil şi în România

Navon N670 iGO 8 Falcon ElectronicsFalcon Electronics, lider în România în domeniul echipamentelor electronice auto, a lansat o nouă gamă de sisteme de navigaţie Navon.

Acestea conţin softul iGO 8, recunoscut la nivel mondial pentru performanţa sa, tradusă prin rapiditate şi acurateţe în funcţionare.

Noile modele Navon “se mişcă” mai repede decât te-ai aşteptat până acum de la un dispozitiv de navigare auto. Graţie softului său, iGO 8, găseşti imediat destinaţia aleasă, astfel încât să nu pierzi nicio secundă în plus din timpul tău.

De asemenea, atunci când pleci la drum îţi poţi planifica foarte uşor ruta: alegi rapid traseul dorit (economic, rapid, scurt, uşor), poţi adăuga puncte intermediare pe traseu şi găseşti imediat punctele de interes (restaurante, hoteluri etc).

În plus, pentru cazul în care ţi-ai schimbat traseul, noile sisteme Navon îţi recalculează rapid ruta, în funcţie de destinaţia dorită şi de poziţia GPS curentă.

Şi pentru că softul nu e totul, sistemele Navon vin în plus cu hărţi detaliate, unice în România. Dispozitivele cu pachetul Europa Full conţin 40 de hărţi complete. Pentru toate acestea, utilizatorul are parte de actualizări gratuite.

Gama Navon cu iGO 8 cuprinde 3 modele: N490 RO, N490 Full Europe şi N670 Full Europe, cu preţuri cuprinse între 399 – 649 LEI în magazinele Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca şi online, pe www.store.falcon.ro. De asemenea, sistemele Navon se pot achiziţiona de la distribuitorii Falcon din toată ţara.

Despre Navon

Navon ocupă poziţia de lider pe piaţa sistemelor PND în Ungaria, având o cotă de piaţă de 50%. În România, brandul Navon este distribuit în exclusivitate prin intermediul Falcon Electronics şi prin reţeaua sa de distribuţie începând cu anul 2008.

Despre iGO 8

Popular în rândul utilizatorilor din România, software-ul de navigaţie iGO 8 este o platformă software solidă, ce asigură viteză de procesare mărită, rulare rapidă a aplicaţiiilor şi afişare perfectă a graficii 3D. Interfaţa sa este prietenoasă şi uşor de folosit, iar funcţiile sale utile şi complexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.