Cupa Presei la Karting

Cupa Presei la Karting 2011Campionatul National de Karting Dunlop 2011 s-a incheiat cu o intrecere dedicata jurnalistilor, care, pentru cateva ore, au schimbat instrumentele de scris cu pedalele si volanul karturilor.

Acestia au fost impartiti in sase echipe, care au fost coordonate de Claudiu David, Manu Mihalache, Vali Porcisteanu, Alex Filip, Mihaela Beldie si Dodo Toma. Proba de anduranta a durat putin peste o ora si a fost castigata de Echipa nr. 1, condusa de Manu Mihalache, care a facut cel mai mare numar de tururi- 47.

De altfel, cel mai bun timp al probei de anduranta apartine tot acestei echipe, fiind reusita lui Adrian Diaconescu de la Autorally.

Locurile 2 si 3 la echipe au efectuat cate 46 de tururi fiecare, departajarea facandu-se dupa cel mai bun timp al fiecarei echipe. Astfel, cu o diferenta de doar 3 sutimi, locul al doilea a fost castigat de Echipa nr. 4 – team manager Claudiu David, iar locul al treilea de Echipa nr. 2 – team manager Vali Porcisteanu. Concurentii au primit diplome si premii oferite de Orange Romania, Monster Energy si Mol Romania.

Echipele castigatoare:
Echipa nr.1: Manu Mihalache, Adrian Diaconescu – Autorally, Constantin Ciobanu – ProMotor, Sebastian Toma – Automarket, Andrei Barbu – What car?
Echipa nr.4: Claudiu David, Aurel Niculescu – Autoshow, Alexandru Zeres – DigiSport, Cristian Stoicescu – KissFM, Alexandru Dobai – Motorscope Rally
Echipa nr.2 Vali Porcisteanu, Razvan Scaesteanu – GSP, Radu Guramulta – Autoexpert, Dan Strauti – Autostiri, Eduard Baban – Motorsportnews

La intrecerea individuala, sefii de echipa au ramas sa ii incurajeze de pe margine pe jurnalistii care au avut 30 de minute calificari, iar cei mai buni 10 timpi i-au propulsat in mansa finala. Interesant, castigatorul locului 1 a fost coleg in Echipa nr 1 a lui Manu, care a castigat la proba de anduranta.

Astfel, cel mai bun kartist din presa este Andrei Barbu, redactor-sef la What Car? Acesta a primit un set de anvelope Dunlop si un card de combustibil de 1.000 RON de la Mol.

Al doilea la Finish si al doilea timp al probei sunt reusita lui Mihai Ivascu, director editorial la Voom.ro, care a plecat acasa cu un card de combustibil de 700 RON si un voucher cadou pentru o cina in doi la restaurantul Spazio.

Bronzul etapei ii apartine lui Cristian Stoicescu de la Kiss FM, care a ajuns al treilea la Finish si a primit un card de combustibil de 500 RON.

Cum al treilea cel mai bun timp ii apartine lui Eduard Baban de la Motorsportnews.ro, FRAS ii ofera acestuia un premiu de consolare de la Orange Romania.
Ocupantii podiumului au primit cupe si diplome, dar si cadouri de la Monster Energy.

Toti jurnalistii care au participat au primit la inscriere cadouri oferte de Dunlop si Ursus Breweries prin campania „Afla-ti echilibrul”

FRAS multumeste pilotilor, jurnalistilor si nu in ultimul rand sponsorilor si partenerilor: Dunlop, Federal Mogul, Ursus, Mol Romania, Borsec, Monster Energy, Orange, restaurantul Spazio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.