Toyota ajută copiii să meargă la şcoală

Toyota Romania Atelierul de PapusiÎn zilele de 10 şi 11 decembrie, sediul Toyota România din Şos. Pipera-Tunari nr.1, a găzduit Atelierul de Păpuşi, organizat de către Asociaţia Română pentru Dezvoltare Socială.

În cadrul Atelierului, voluntarii au cusut păpuşi în forme vesele, cât mai colorate şi folosind materiale cât mai diverse. Păpuşile urmează să fie vândute, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru achiziţionarea de rechizite şi cărţi pentru 20 de copii fără posibilităti materiale de la Şcoala 164 şi Liceul Ion Barbu.

La acţiune au participat copii din clasele a III-a şi a IV-a de la cele două şcoli, alături de părinţi, şi educatoare dar şi angajaţi Toyota însoţiţi de copiii lor, care s-au bucurat să îşi pună la încercare creativitatea şi imaginaţia, în slujba unui scop nobil. Voluntarii au fost răsplătiţi cu diplome.

Atelierul de Păpuşi se va desfăşura şi in weekend-ul 17-18.12, la sediul Toyota România din Şoseaua Pipera-Tunari, nr.1.

Sponsorii evenimentului sunt Toyota România, Lexonn, Eurolines Group, Infineon Technologies România şi Lorena Trică Designer Vestimentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.