AAA New Kopel inaugurează al treilea centru de vânzări auto second hand, în Otopeni

AAA-New-Kopel-Eugen-MaciucaAAA New Kopel, unul dintre principalii dealeri de automobile rulate din România, inaugurează cel de-al treilea centru de vânzări din Capitală. Noul dealership este localizat în apropierea aeroportului Otopeni, pe Calea Bucureştilor, nr. 201 – 203.

AAA New Kopel, care face parte din Grupul New Kopel cu activităţi în domeniul leasingului operaţional, rent-a-car, service auto şi a importului şi distribuţiei de automobile, operează deja două centre de vânzări auto second hand, pe calea Vitan, în apropierea targului auto specializat, şi Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 145.

„Prin cel de-al treilea centru AAA New Kopel consolidăm poziţia companiei în sectorul vânzărilor de automobile rulate din România şi aducem un plus pieţei auto second hand fiscalizate, aflată încă în dezavantaj faţă de piaţa „liberă””, a declarat Eugen Măciucă, brand manager AAA New Kopel.

Compania comercializează automobile second hand cu un istoric certificat, înmatriculate în România, şi care au avut un singur proprietar anterior, compania de leasing operaţional Sixt New Kopel.

Astfel, AAA New Kopel ofertează numai automobile cu o stare tehnică optimă şi certificată, cu o fişă completă a intervenţiilor realizate în service. În plus, prin operaţiunea de trade-in disponibilă la AAA New Kopel, vechea maşină a clientului poate constitui avansul pentru achiziţia unei maşini second hand mai nouă.

Centrul de vânzări AAA New Kopel din Otopeni dispune de o ofertă constantă de 50 – 60 de automobile, cu modele din toate clasele, începând de la autoturisme pentru oraş, precum Toyota Aygo, până la modele precum Ford Focus sau SUV-urile Dacia Duster sau Hyundai Tucson.

„Avem la dispoziţie un mix constant de modele, care se pliază pe majoritatea cererilor înregistrate până acum de la clienţii noştri. Urmărim prin acest nou punct de retail să atingem un nivel al vânzărilor de aproximativ 30 de unităţi în fiecare lună” a declarat Eugen Măciucă.

La achiziţia unei maşini certificate AAA New Kopel, cumpărătorul are la dispoziţie întreg istoricul automobilului şi beneficiază de cea mai extinsă garanţie pentru un automobil second hand: acoperire „din bară în bară” pentru o perioadă de un an, la care se adaugă posibilitatea înlocuirii automobilului cu un alt autoturism în termen de 7 zile.

Cea mai mare parte a automobilelor din stocul AAA New Kopel au până la trei ani, un rulaj mediu de 60.000 de kilometri şi stare tehnică optimă, deoarece maşinile au ITP valabilă cel puţin un an.

AAA New Kopel, care face parte din grupul cu activităţi în sectorul auto New Kopel, a intrat pe piaţa locală în anul 2009, în urma unui parteneriat între New Kopel şi retailerul european specializat în automobile second hand AAA Auto. Compania a comercializat în 2011 1.200 de autoturisme second hand, în creştere cu mai mult de 30% faţă de anul anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.