Nissan INVITATION concept

Nissan INVITATION conceptNissan dezvăluie primele informaţii despre atractivul concept care lasă să se întrevadă următorul model de serie din clasa B. Acesta va fi comercializat alături de cunoscutul model de oraş Micra şi de JUKE, primul crossover de clasă mică.

INVITATION va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din acest an (8-18 martie), anunţând inovaţiile şi plăcerea de a conduce promise pentru viitorul model care va fi lansat în Europa în 2013.

INVITATION are un design dinamic, ce va aduce pe piaţa autovehiculelor de serie un stil nou, inovaţie şi plăcere maximă de a conduce. Fluiditatea pură a liniilor caroseriei îi sugerează potenţialul dinamic şi aduce în prim plan o aerodinamică de lider de clasă pentru o eficienţă superioară.

Flancul maşinii este dominat de o linie specială, denumită de proiectanţi „squash line” (linia de impact), care îi adaugă o notă puternică de dinamism, în timp ce partea frontală sculpturală şi aripile spate îi conferă conceptului INVITATION o atitudine agresivă.

Interiorul spaţios combină elementele practice şi moderne cu echipări tehnologice de un nivel impresionant de calitate şi utilitate.

„Denumirea acestui vehicul concept vorbeşte de la sine. Scopul principal al acestei maşini este să te invite să o conduci”, spune François Bancon, Deputy Division General Manager of Product Strategy and Product Planning Division.

Invitaţia de a conduce este dată de designul exterior atrăgător şi de spaţiul interior generos şi confortabil, totul proiectat inteligent pentru menţinerea unor dimensiuni compacte. Este o invitaţie din partea Nissan adresată clienţilor din segmentul hatchback-urilor de clasă mică.

Datorită combinaţiei dintre tehnologia avansată a motorului, platforma Nissan uşoară şi aerodinamica optimizată, INVITATION are un nivel de consum şi de emisii de lider de clasă.

Nissan are drept obiectiv atingerea unui nivel de emisii de CO2 extrem de mic, de sub 100g/km pentru cel mai economic model, toate versiunile calificându-se pentru a purta emblema Nissan Pure Drive.

În acelaşi timp, agilitatea şi manevrabilitatea îi vor permite să concureze cu succes cu modelele de top din clasa sa, în ceea ce priveşte ţinuta de drum.
INVITATION este mai mult decât o maşină atrăgătoare, este simplu şi plăcut de condus.

Conceptul este echipat cu unele dintre cele mai avansate tehnologii întâlnite până în prezent în segmentul B, pentru o siguranţă de cel mai înalt nivel.

Printre echipamente se numără sistemul NISSAN Around View Monitor (AVM), o dotare în premieră pentru clasa B, care face ca mersul înapoi şi parcarea laterală să fie manevre mai puţin stresante. În plus, INVITATION este echipat cu Nissan Safety Shield Technologies, care interacţionează cu mediul de deplasare, alertând şoferul cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul maşinii.

Combinaţia dintre stilul exterior energic, interiorul proiectat cu grijă, echipările avansate de siguranţă, nivelul de consum şi emisii de lider de clasă şi dinamica performantă demonstrează angajamentul Nissan pentru inovaţie şi plăcere maximă de a conduce, accesibilă tuturor clienţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.