Nissan Juke 1,6l DIG-T M-CVT MINISTRY OF SOUND

Nissan se întrece în a oferi fel de fel de variante inedite ale modelului Juke, pe lângă Shiro avem acum şi MINISTRY OF SOUND.

Accesoriile de exterior în culoarea albă, tapiţeria din piele şi consola centrală alb perlat diferenţiază acest Juke de o variantă normală.

Versiunea de echipare exclusivă este foarte potrivită pentru motorizarea propusă, respectiv 1,6l DIG-T, cuplată la binecunoscuta cutie de viteze M-CVT.

Evident, maşina dispune de sistemul de tracţiune integrală All Mode 4×4-i, binecunoscut deja.

În plus, primeşti cadou un i-Pod touch cu carcasă Scratch Shield Nissan, căşti audio high-tech de la MINISTRY OF SOUND, precum şi un card personal cu care îţi poţi descărca gratuit 5 albume MINISTRY OF SOUND.

Juke MINISTRY OF SOUND se adresează pasionaţilor de muzică şi exclusivism, aspectul exterior al vehiculului fiind extrem de atrăgător…

4 thoughts on “Nissan Juke 1,6l DIG-T M-CVT MINISTRY OF SOUND

 1. Florian

  Servus. Am urmarit filmuletele de pe you tube, dar n-am reusit sa inteleg ce reprezinta Trip A si Trip B. Multumesc.

  • turatiimaster

   Jurnale de calatorie, sunt 2, le poti folosi individual, iti resetezi A si ai consum, viteza medie, timp conducere, pe termen scurt, sa zicem, pe B il lasi asa si poti compara aceleasi valori pe termen scurt sau pe termen lung.

 2. slv83

  Locul acestei masini este intr-un helesteu, alaturi de suratele sale!
  Nepractica, neincapatoare, doar pentru cei ce se cred cool, trandy, fansy etc.

 3. gimini

  Ce-mi place.Mi-as lua si eu unul da n-am bani Bine ca exista filmuletele tale, sa am si eu la ce sa ma gandesc inainte sa adorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.